Vajon mindegyik haverjával lefeküdt a barátnőm?
Figyelt kérdés
Nem a partnerem, a barátnőm, hetero lányok vagyunk. Mindig irigyeltem, mert én nem tudtam soha fiúkkal barátkozni, tőlem mindig randit kértek, vagy nem érdekeltem őket. Szép apránként aztán kiderült, vagyis tiszta volt az ügy mindig, csak nekem nem esett le... hogy akiket én is ismertem a haverai közül, azok mind vagy az exei, vagy majdnem összejöttek de szex az volt, vagy környékezik őt folyamatosan, mert nem egyértelműen utasította el őket... tehát mindegyik általam ismert "havernak" vagy már megvolt, vagy hamarosan megkapták őt. Csak neki iszonyat mennyiségű fiúbarátja van, és azon tűnődöm, hogy akkor ő most egy ... izé, tudjátok mi?2017. febr. 11. 21:08
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg.. Igyekezz vele szakítani, mert ha lesz egyszer egy barátod, arra rá fog nyomulni akár a hátad mögött is!
2/4 anonim válasza:
Szabad gondolkodású lány, az biztos. Ún. barátság extrákkal. De amúgy tényleg a majdani párod is a "haverja" lehet, persze, ha hűséges lesz, nem lesz gond ☺
3/4 anonim válasza:
Hát, a barátnőd egy hatalmas nagy kurv*@*! Nem tudhattad, hiszen azért az ember ezzel nem dicsekszik (még barátnők előtt sem). Nem fogják lek*vázni, hiszen az, és mindenkivel jóban van, mert lefeküdt velük. Nem kel megszakítanod vele a barátságot, de nem is kell utánoznod őt. Biztos már nagyon kell egy fiú, de ne hamarkodd el, mert bármennyire is kell, ha rosszul döntesz utána megbánod, hogy miért nem vártál még. A stílusát, kinézetét, öltözködését, viselkedését sem kell leutánoznod. ne olyan fiút akarj, aki neki tetszik. ne tőle kérdezd meg, hogy kivel jöjj össze, és ha tetszik valaki, akkor szard le, ha valakinek nem jön be a barátnőid közül. Hány fiú jött be neked azok közül, akikkel lefeküdt? Na látod! Mégis minddel lefeküdt! Ha szóvá tennéd neki, elküldene a sunyiba... Akkor meg? Azzal jöjj össze, akivel TE akarsz! Fontold meg, hogy az illető mennyire megbízható, milyen lesz vele később, hogyan tudnál vele együtt élni. Mert valószínű nem ő lesz az a pasi, akivel leéled az életed... De lehet, hogy igen! Válassz olyat, aki rendes, nem okoz bajt, és aki valószínűleg nem fog megcsalni (ezeket magadtól is várd el). A barátnődet meg szard le, ha pasiügyről van szó. Te se tudtál róla semmit, őrá se tartozik, hogy te kivel jársz. Most ez kicsit durván hangzik, de így van.
4/4 anonim válasza:
És fontos, hogy ne legyél gyáva! Ha az vagy, akkor a barátnőid befolyásolni tudnak, akár a jelenlétükkel is! Mert ha olyan fiú tetszik neked, akiket ők lenéznek (nem is lenéznek, de nem tudom jobban meg fogalmazni), akkor csupán már a jelenlétük miatt nem mersz odamenni hozzá. Az az ő életük, a tiéd meg a tiéd. Nem gázabb olyannal összejönni, aki neked tetszik, mint lefeküdni 150 fiúval 18 évesen. A barátnőd ezek után egy szót se szóljon. Ha kiderül egy fiúról, hogy rendes, és neked tetszik, akkor pedig csapj le rá! Legyél bátor, akár a barátnőidnek kell ellenállnod, akár a fiúval barátkoznod. Igen, lehet hogy ki fognak beszélni, és lehet, hogy a fiúba pedig annyira szerelmes vagy, hogy hozzá se mersz szólni. De ne habozz, ha összejössz vele sem fogsz semmilyen képzeletbeli ranglétrán lejjebb kerülni, (ha mégis), akkor hagyd ott azt a 3-4 (állítólagos) barátnődet, és akkor már nincs semmilyen ranglétra (amin a csúcsán azok vannak, akik minden jöttmenttel kefélnek). Nem a barátnőid fogják nevelni, étetni a gyereked, és segíteni fenntartani a lakásod, hanem a pasid! Nem a barátnőiddel fogod leélni az életed, hanem a pasiddal! Ezt ne feledd! Hogy mit gondolnak rólad azok, akikkel pár év múlva soha többet nem is találkozol, azt szard le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!