Miért írogat nekem, ha van barátnője?
Sziasztok. Nemrég voltam egy kiállításon, ahol egy fiú külsőleg megtetszett. A fiú a barátnőm sulijába jár, és látásból ismeri is, tehát tőle megtudtam a nevét."Végül is mindegy" alapon bejelöltem fb-n, mert meg szerettem volna nézni a képeit, amit csak az ismerősei láthatnak, meg őszintén szólva nem hittem, hogy visszaigazol, mert nem is ismer. De nemcsak visszaigazolt, hanem írt is üzenetet és napokig beszélgettünk. Egy nagyon jófej, intelligens és dinamikus személynek ismertem meg és megbeszéltünk egy találkozót. Nagyon jól éreztem magam vele és kezdtem azt gondolni, hogy talán tetszem neki és ebből esetleg egy kapcsolat is kialakulhat. Na ja. A találkozónk után hazamentem és átbeszéltük ezt a barátnőmmel, aki kiderítette, hogy a fiúnak van barátnője, akivel kb 1 hete jött össze, de úgy, hogy előtte kirándulásokon vagy bulikon többször is csókolóztak.
Teljesen összezavarodtam, ha van barátnője akkor miért akar találkozgatni velem és miért nekem írogat? Eddig nagyon szimpatikusnak találtam és tetszett is, de nem tudom mit kezdjek a helyzettel...én tényleg azt hittem, hogy ebből kapcsolat is lehetne, de akkor ő csak haverkodni akart?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!