Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért írogat nekem, ha van...

Miért írogat nekem, ha van barátnője?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nemrég voltam egy kiállításon, ahol egy fiú külsőleg megtetszett. A fiú a barátnőm sulijába jár, és látásból ismeri is, tehát tőle megtudtam a nevét."Végül is mindegy" alapon bejelöltem fb-n, mert meg szerettem volna nézni a képeit, amit csak az ismerősei láthatnak, meg őszintén szólva nem hittem, hogy visszaigazol, mert nem is ismer. De nemcsak visszaigazolt, hanem írt is üzenetet és napokig beszélgettünk. Egy nagyon jófej, intelligens és dinamikus személynek ismertem meg és megbeszéltünk egy találkozót. Nagyon jól éreztem magam vele és kezdtem azt gondolni, hogy talán tetszem neki és ebből esetleg egy kapcsolat is kialakulhat. Na ja. A találkozónk után hazamentem és átbeszéltük ezt a barátnőmmel, aki kiderítette, hogy a fiúnak van barátnője, akivel kb 1 hete jött össze, de úgy, hogy előtte kirándulásokon vagy bulikon többször is csókolóztak.

Teljesen összezavarodtam, ha van barátnője akkor miért akar találkozgatni velem és miért nekem írogat? Eddig nagyon szimpatikusnak találtam és tetszett is, de nem tudom mit kezdjek a helyzettel...én tényleg azt hittem, hogy ebből kapcsolat is lehetne, de akkor ő csak haverkodni akart?

16/L

2017. febr. 9. 21:55
1 2
 1/11 anonim válasza:
9%
Ebből csak szex lesz!:D
2017. febr. 9. 22:00
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
1 hete van barátnője.... vagyis még szabadon vadászhat.
2017. febr. 9. 22:04
 3/11 A kérdező kommentje:

De még az sem.

:D

2017. febr. 9. 22:05
 4/11 A kérdező kommentje:
2-es: Jó neki.
2017. febr. 9. 22:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egészen biztos, hogy nem csak haverkodni akart, hanem szexet, és kapott az alkalmon, hogy bejelölted. Viszont jobb, ha elfelejted, és nem foglalkozol vele, mert ha valaki már az első héten csalná a barátnőjét, arra nem érdemes pocsékolni az idődet.
2017. febr. 9. 22:14
 6/11 anonim válasza:
0%
Szex 😂
2017. febr. 9. 22:19
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2017. febr. 9. 22:33
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

"Miért írogat nekem, ha van barátnője?"

Mert olyannak néz téged, aki simán benyeli az ilyesmit. Meg mást is. Titokban persze, nehogy a barátnő megtudja. Legközelebb talán kérdezd meg, hogy foglalt-e az illető, mielőtt felkínálod az árut.

Am mit tettél az infóval, dühödten szembesítetted, kikérted már magadnak, hogy ne szórakozzon veled a csaja háta mögött? Vagy csak ide írtál, hogy mi ez? Ha utóbbi, akkor jól tippelt a srác, te pont olyan vagy.

2017. febr. 10. 00:56
 9/11 A kérdező kommentje:

Megmondtam, hogy hagyjon békén.

De mesélj még, látom te úgy is jobban tudod.

2017. febr. 10. 01:11
 10/11 anonim ***** válasza:

"Teljesen összezavarodtam"

"nem tudom mit kezdjek a helyzettel"

Aham, hát persze hogy megmondtad, hogy hagyjon békén. De akkor mitől vagy összezavarodva, és milyen helyzettel nem tudsz mit kezdeni? Nyakig benne vagy a lábtörlővé válás útján, ahelyett hogy megsértődsz rám, inkább a fa... a fiúk felé mutass ennyi határozottságot, méltóságot. Ha csaja van, akkor mégis mitől zavarodtál össze? Akkor ki kell őt rakni az életedből, nincs "helyzet" nem kell kérdést kiírni, tiszta ügy az egész. Már persze azoknak, akik nem tűrik, hogy "affélének" nézzék őket.

2017. febr. 10. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!