Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek is jobb volt a...

Szerintetek is jobb volt a 90-es évek, és a 2000-es évek eleje, mint a mostani?

Figyelt kérdés

89-ben születtem, vidéken nevelkedtem, most a fővárosban élek, és borzalmas látni a steresszes, rohanó, szomorú, magányos, depis, antiszoc, közönyös embereket.

Régen az emberek boldogok voltak, de most szinte mindenki tele van fájdalommal, feladott álmokkal. Eltávolodtak egymástól.

2017. febr. 9. 11:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
18%

A zsidok es a reptilianok akik felgyorsitjak a szerencsetlen igazhitu magyar eletet, hogy ezaltal is boldogtalanna es sikertelenne valjanak.

Illuminatusok konfirmalva.

2017. febr. 9. 14:32
 22/28 anonim ***** válasza:

Igen, az ok pedig egyszerű: a nyugati országokban elterjedt bankrendszer folyamatosan gyorsuló, adósságspirált eredményez, tetszőlegesen időzíthető válságokkal (vetés: jelzáloghitelek kibocsátása; aratás: hitelek bedöntése pl. multicég-gyáregységek más helyre, országba költöztetésével, hitelbefagyasztással).

E rendszerek fennmaradása garantálja, hogy az emberség, mint nem profitálható dolog, visszaszoruljon, és mindenki (idelent) a rövid lejáratú dolgokra rendezkedjen be.

Nem is nagyon használták mostanság az "aranykor" megjelölést semmire.. :)

2017. febr. 9. 15:38
 23/28 anonim ***** válasza:
65%
Végig olvasva a kommenteket egyedül a 15#-ös válaszoló tudott kinyögni valami értelmeset. (Esetleg még egy kettő) A többieket valahogy nem érem fel épp ésszel és az jár a fejemben, hogy mondjátok emberek, MIÉRT?? Különben derítő a hasznos válaszok százalékaránya. Ezt legalább jól tudják egyesek kezelni.
2017. febr. 9. 16:34
 24/28 anonim ***** válasza:
44%
#23 Jaj ugyan, mi értelmeset tudott a #15 válaszoló kinyögni? Segítek, semmit :D Olyan lendülettel és határozottsággal harapott az obvious bait-re hogy öröm volt olvasni :DD
2017. febr. 9. 17:30
 25/28 anonim ***** válasza:

Ne legyél ennyire szűklátókörű.

Amiket leírtál, azok nem jellemzőek ám mindenkire. Rám speciel egyik se. Ezek azok a dolgok, amiket te utálsz, de mást nem szeretnél egyszerűen észrevenni.

Nem mindenki van tele fájdalommal, bánattal, stb. A te bajod szerintem az, hogy ilyen emberekkel vagy körülvéve. Én csak boldog, sikeres embereket ismerek, többük véghezvitte az álmát is.

Minden korszaknak meg voltak a jó és rossz dolgai. Próbáld a mostaninak a jó dolgait is felfedezni!

16, lány

2017. febr. 13. 16:06
 26/28 anonim ***** válasza:
Az előző mond valamit, de nem élte meg a 80-as éveket. Szóval én továbbmennék a kérdésben: hááát még a 80-as évek... Számomra ideális volt, pedig NEM voltak a szüleim párttagok. A 80-as években nem is kellett annak lenni a boldog élethez. De amúgy valóban mindennek van előnye és hátránya, és szempontfüggőek is a dolgok (többségében).
2017. febr. 13. 19:16
 27/28 anonim ***** válasza:

23!

Akkor aki nem siránkozik, meg nem érzi magát olyan rosszul, az hülye? Lényegében ezt mondod. Nagyon okos gondolat.

2017. febr. 13. 22:39
 28/28 anonim ***** válasza:
89-ben születtél, még jó, hogy jobb volt neked a 90-es évek. Nekem is jobb volt.
2017. febr. 14. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!