Ha a lányok rámmosolyognak akkor tetszem nekik vagy csak kiröhögnek valamiért hogy döntsem el?
Figyelt kérdés
2017. febr. 6. 05:26
2/5 anonim válasza:
Valamikor ez, valamikor az. Például lehet, hogy vicces kinézeted van. Ha köszönnek neked, akkor az első eset az igaz.
3/5 anonim válasza:
Ha fogják a hasukat is, akkor kiröhögnek. Ha csak mosolyognak, örülnek, hog látnak.
4/5 anonim válasza:
Ha valaki rád mosolyog az azért van mert örül, hogy lát. Ekkor a legjobb, ha szemedbe néz, hogy egyszerüen ráköszönsz normálisan. Nem kell nagy szemkontaktus meg ilyenek, csak egyszerüen hello és mész tovább.
5/5 A kérdező kommentje:
sok lány rámmosolyog az utcán de engem ez nagyon zavar mert ha jó képű lennék még megérteném de én attól nagyon távol vagyok és inkább az az érzésem hogy vicces fejem van... a munkahelyemen is van pár lány akik mellet nem tudok úgy elmenni hogy ne mosolyognának :( rossz érzés
2017. febr. 6. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!