Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Eleve el van rendelve a...

Eleve el van rendelve a sérült emberek sorsa?

Figyelt kérdés

Nem a legkönnyebb családi háttérrel rendelkezem, persze mindenkinek megvan a maga keresztje, de mondjuk úgy, hogy valamivel hamarabb fel kellett nőnöm, mint másoknak. A sulimban is leginkább ilyen emberek voltak, talán 1-2 olyan gyerek volt, akinek a szülei nem váltak el, nem nőttek fel csonka családban, normális háttérrel rendelkeztek, stb.

Barátokból is ilyen embereket vonzok be, nem tudatosan, később derülnek ki ezek. Most vagyok először olyan munkahelyen, ahol mindenkinek az életében látszólag minden klappol és nem tudok beilleszkedni. Egyszerre érzem gyereknek és túl öregnek magam mellettük, nha úgy érzem a saját sírom ásom 1-2 megszólalással. Ez csak velem van így? Ne is álmodjak stabil háttérről soha?

2017. febr. 6. 01:25
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Mid sérült meg, fogyatékkal élsz (?)
2017. febr. 6. 01:33
 2/7 dq ***** válasza:
32%

A lelke sérült...

"persze mindenkinek megvan a maga keresztje"

"A sulimban is leginkább ilyen emberek voltak, talán 1-2 olyan gyerek volt, akinek a szülei nem váltak el,"

Tippeld meg, hogy a gyerekek hány százaléka esetén van végig együtt a két szülő.

2017. febr. 6. 02:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a párod is hasonló családi hátterű lesz. Gyakori, hogy hasonló családi hátterű emberek összebarátkoznak nem tudatosan. Aztán, amikor később kiderül, ez is lehet egy közös téma.
2017. febr. 6. 04:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom olvasásra a Sorskönyvet ami az Emberi játszmák folytatása, ha érdekel ez a téma. Nagyon érdekes felismerésekre lehet rálelni benne.
2017. febr. 6. 07:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Első: Legalább tiszteld már meg annival az embereket, hogy elolvasod a kérdést, csak 7 mondaton kellett volna átrágni magad...

Második: Szintúgy sikerült kiragadni a mondanivaló lényegét. Pont arról van szó, hogy most olyan közegbe kerültem, ahol mindenkinek makulátlan a családi háttere és hát meglátszik, hog ki jön kiegyensúlyozott családból, ki meg nem... Én meg úgy érzem, hogy nem tudok igazán beilleszkedni, ez is ráébresztett, hogy minden barátom múltjában van valami komolyabb tragédia.

2017. febr. 6. 18:27
 6/7 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat köszönöm.
2017. febr. 6. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem pont ez volt a gondom, csak én mindig olyan emberek közé keveredtem, akiknél látszólag minden klappol. Ezáltal mindig úgy éreztem, hogy csak az én életem van teli nehézséggel és fájdalommal.
2017. febr. 7. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!