Eleve el van rendelve a sérült emberek sorsa?
Nem a legkönnyebb családi háttérrel rendelkezem, persze mindenkinek megvan a maga keresztje, de mondjuk úgy, hogy valamivel hamarabb fel kellett nőnöm, mint másoknak. A sulimban is leginkább ilyen emberek voltak, talán 1-2 olyan gyerek volt, akinek a szülei nem váltak el, nem nőttek fel csonka családban, normális háttérrel rendelkeztek, stb.
Barátokból is ilyen embereket vonzok be, nem tudatosan, később derülnek ki ezek. Most vagyok először olyan munkahelyen, ahol mindenkinek az életében látszólag minden klappol és nem tudok beilleszkedni. Egyszerre érzem gyereknek és túl öregnek magam mellettük, nha úgy érzem a saját sírom ásom 1-2 megszólalással. Ez csak velem van így? Ne is álmodjak stabil háttérről soha?

A lelke sérült...
"persze mindenkinek megvan a maga keresztje"
"A sulimban is leginkább ilyen emberek voltak, talán 1-2 olyan gyerek volt, akinek a szülei nem váltak el,"
Tippeld meg, hogy a gyerekek hány százaléka esetén van végig együtt a két szülő.

Első: Legalább tiszteld már meg annival az embereket, hogy elolvasod a kérdést, csak 7 mondaton kellett volna átrágni magad...
Második: Szintúgy sikerült kiragadni a mondanivaló lényegét. Pont arról van szó, hogy most olyan közegbe kerültem, ahol mindenkinek makulátlan a családi háttere és hát meglátszik, hog ki jön kiegyensúlyozott családból, ki meg nem... Én meg úgy érzem, hogy nem tudok igazán beilleszkedni, ez is ráébresztett, hogy minden barátom múltjában van valami komolyabb tragédia.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!