Lányok ki merne ki állni srác ellen verekedni?
Figyelt kérdés
Szerintetek ki nyerne és ti hogyan próbálnátok verekedni fiú ellen. Kiváncsi vagyok ki mennyire biztos önmagában.2017. jan. 27. 20:30
1/18 anonim válasza:
Ha muszáj lenne akkor kiállnék, de szinte biztos a srác nyerne a férfiak genetikailag erősebbek mint mi
2/18 anonim válasza:
A ferfiaknak van egy eleg gyenge pontjuk. :P
3/18 anonim válasza:
96% hogy én nyernék ilyen esetben rohadt jók az adottságaim!
4/18 anonim válasza:
Attól függ, milyenek a srác testi adottságai :D Még a többi lányhoz képest is kifejezetten gyengének számitok, de vannak olyan férfiak, akiket még én is fél kézzel leütnék xd Egy olyan ellen simán :D
5/18 anonim válasza:
Lányok, ki akar jól összerúgdosni? Írjatok privátot, megadom a címem! Nem kamuzok, tényleg hagyom magam!
6/18 anonim válasza:
Kihagynám, 4-es. Viszont a saját nememben aki akar bunyózni, várom szeretettel :)
7/18 anonim válasza:
Fiúval nem,hacsak nem gyengécske akkor ő nyerne.A fiúk többsége erősebb nálam (mondjuk nem nehéz )
Viszont úgy verekednék...benne lennék egy jó hajtépős bunyóba, vagy egy kis birkózásba az egyik barátnőmmel:$
8/18 anonim válasza:
Na, hol vagytok, vad lányok? Rúgdossatok össze! Rajtam levezethetitek az összes létező agressziótokat!
9/18 anonim válasza:
teves az az infrormacio miszerint minel veznabb egy srac annal inkabb meg lehetne verni... ha alkalmazol 1-2 jo teknikat,egy nagyobb fickot is siman kiutsz lab alol...
10/18 anonim válasza:
egy átlagos hím le tud győzni egy átlagos nőstényt,de vannak olyan nőneműek akik simán levernek egy hímet,de nem véletlenül van elkülönítve a férfi és a női küzdősport
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!