Miért szól bele valaki olyanba, ami nem is érinti őt?
Biztos voltál már úgy hogy vitáztál valakivel egy olyan dologról ami csak a kettőtök ügye. De egy harmadik személy beleszól a vitába úgy hogy neki semmi köze a dologhoz,illetve nem is kérdezte senki a véleményét. Ráadásul igazán azt se tudja hogy mi a vita tárgya,de azért ő is mondja a magáét.
Szóval azt nem értem,hogy miért kell neki olyanba beleszólni ami őt nem is érinti?
Miért mások előtt vitáztok?
Szerintem lehet, hogy csak jót akart. Vagy úgy gondolta, hogyha nyilvánosan csináljátok, akkor nem zavar, ha más is elmondja a véleményét.
Én ugyan ezt érzem amikor Erdélyből szavazzák meg hogy itt Magyarországon ki legyen hatalmon.
Értem én hogy ő magyarnak vallja magát. De amíg nem itt él, nem ide fizet adót, nem az itteni törvények vonatkoznak rá, és amit megszavaz rá nem fog vonatkozni addig légyszíves ne menjen el szavazni. Könnyű más farkával verni a csalánt.
3: Szinte minden országban így működik.
Férjem olasz állampolgár is, itt él, soha nem élt Olaszországban és szavazhat minden választáson. Ott ez senkit sem zavar.
Szinte az összes demokráciában ugyanez a rendszer működik.
Érdekes ebben nem akarod a fejlett nyugati demokráciákat követni :)
Egyébként a kérdező teljesen más témáról írt. De látom, valakinek sikerül mindenbe belekeverni a politikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!