Mindig egyedul vagyok magam alatt vagyok? Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Eskuszom lelkileg beledoglok, senkim nincs 2 eve mar fent vok az ismerkedos oldalakon de nincs likeom se uzi senkitol tettem mar azert h legyen mindig irok mindenkire ebbol elegem van az elet tudod igy dolgozni edzeni tanulni nemlehet.. :S2017. jan. 13. 20:56
1/7 anonim válasza:
2 éve? De jó Neked....
én 28 vagyok de még sosem volt senkim :)
2/7 anonim válasza:
Jaj hagyjad már. Annyira unalmas ez a hozzáállás. Még ha egész életemben se lenne senkim azt is leszarnám. Te meg úgy beszélsz, mintha világvége lenne. Get a life plíz.
Ez ilyen #firstworldproblem-nak hangzik. Ha még arra írnád, hogy magány megérteném, az ember társas lény, de csak a párkapcsolat hiánya nem ilyen kínzó.
3/7 anonim válasza:
Mármint magány ---> emberi kapcsolatok teljes hiányára gondoltam. De ha nem volt nőd vagy pasid az közel sem a jajmeghalokannyirafáj helyzet.
4/7 A kérdező kommentje:
Csak az erti aki ateli
2017. jan. 13. 21:30
5/7 anonim válasza:
Csak az érti, aki hülye. Hülye az egész felfogásod, másképp nem gondolkodnál így. Irigyellek, hogy neked ilyen problémáid vannak :D
Gondolom rádjött a 30évesenisszűzleszek szindróma és az milyen szar már vagy csak kanos vagy :D
6/7 anonim válasza:
Bár mit is várok egy olyantól aki lájkokra vágyik xdddddddd na jó. Én inkább hagylak a francba, menthetetlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!