Mit tegyek, ha "nem találom a helyem" a világban? Többi lent
Igaz, csak 17 éves vagyok (ezért most kaphatom a negatív kommenteket, mert még csak "gyerek" vagyok)
De úgy érzem sehogy se találom a helyem. Vannak barátaim de nincs különösebben akivel folyton lennék vagy annyira közel lennénk egymáshoz. Ti is tudjátok (főleg iskolában) mindenkinek megvan a párja, nekem nincs állandóan, és ezzel nem azt értem, hogy váltogatom a barátaim, de ha pàratlanul vagyunk én maradok ki. És ez mindig is így volt.. Otthon is én lógok ki a családból, pl a bátyám a kedvenc és a kivétel és mindig is így volt.. Valamint vonzom a balszerencsét (egészségügyben IS pl) de minden màsban majdnem.. Fiúk közül is valahogy mindig a legaljasabbat fogom ki, persze ez nem életbevágó probléma. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy ha létezik ilyen akkor én ilyen "rosszat kiváltó ember" vagyok pedig nem vagyok se ostoba se bunkó és azt hiszem csúnya se (átlagos). Én velem lehet a baj, ilyen a sorsom? Valaki hasonló helyzetben?
Sajnálom... én 16 vagyok, de velem is így van.
Nem tudok rá mit írni.. egyszerűen csak leszarom.
Illetve ez nem olyan egyszerű természetesen, de... erősen próbálkozom vele.
Sok sikert.. :| :/
Amiben te vagy az egy "letargikus" állapot ami az önkritidádból fejlődhetett ki magyarul sanszos nem szereted magad annyira hogy ki tudj mászni ebből a gödörből ezáltal valószinüleg többet törődsz a külső világgal mintsem magaddal
Ha gondolod szívesen segítek neked
Írj privit egy ideig én is ilyen voltam
Masik felem? Ez megvan. Az osztalybol nem sokakkal jottem ki tul fenyesen ezert neten probalkoztam. Itt gyakorin sikerult megismernem egy sracot akinek a barati korebol sok normalis embert ismertem meg es az eleg volt szamomra, hogy szemtol szemben is kibontakozzak.
Nem fog menni azonnal, de ha keresed akkor megtalalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!