Az utcán folyton felismernek, mert az apukám híres. Mit csináljak?
Az a helyzet, hogy sehová sem tudok kimozdulni, mert folyton leszólítanak, hogy "hé, nem te vagy XY lánya?"
És nagyon nagyon unom. Magántanuló vagyok, de az egy szem barátnőmmel sem mehetek le még a karácsonyi vásárra se, mert felismernek. Kérlek ne kérdezzétek ki vagyok, úgysem írom le.
Abban kérem a segítségeteket, hogy hogy tudnék elrejtőzni? télen oké, beburkolózok, de nyáron?
Régebben úgy öltözködtem mint apa, arról is le kellett tennem, mert rögtön tudták ki vagyok.
"Régebben úgy öltözködtem mint apa, arról is le kellett tennem, mert rögtön tudták ki vagyok."
😀 ne haragudj, nem sértés, de erről az jutott eszembe, hogy fater járj szoknyában és haspolóban vagy te járkáltál öltönyben, nyakkendőben minden hová?
A találgatáshoz jó támpont lehet az öltözködés. Azóta azon agyalok, ki lehet olyan pasi, akinek annyira jellegzetes az öltözködése, hogy az alapján felismerték a lányát, illetve hogy kinek öltözött úgy a lánya, mint ő. Szóljatok, ha rájöttetek! 😀
Kérdező! Bocs, tudom, hogy ez nem tanács, de azt úgysem hiszem, hogy érdemlegeset kapsz...
Szokd meg xd vagy bújj el egy barlangban xD.
->Mi van akkor ha felismernek?
Mi van akkor ha megkérdik?
Csak azt mondod, hogy igen az Ő lánya vagyok, de mennem kell szia!
->Kifejtenéd miért olyan zavaró ez?
->Hogy jutott eszedbe ez a hülyeség, hogy eltakarod magad? o.O
Elhiszem, hogy híres lehetsz, de engem őszintén nem érdekel ki vagy, hiába xd mondanád, hogy a Nagy Árpi vagy a Pisá Zoltán lánya vagy engem nem érdekelne :D.
Többiek ti, hogy vagytok ezzel?
Egyrészt nem tudom mennyire hasonlítasz a szüleidre/hány éves vagy stb.
De ha lehet és el tudod érni hogy ha lehet ne nagyon fotózzanak pld és váltasz egy stílust pld hosszú szőkéből rövid barnára akkor a felismerések nagy részét megúszhatod szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!