Neked hogy telik az év első napja? Jót vagy rosszat "adott" eddig az év?
éjjel kettőkor hazajöttünk, lefeküdtem, 5kor felkeltem, mert nem bírtam aludni, aztán nyolckor felkelt végre haverom is, bekapcsoltuk a tvt, valami idióta mesét néztünk, dumáltunk, újra bealudtunk 10 körül, 12 fele felkeltünk, fetrengtünk, kajáltunk, most fürdés, lencseevés, aztán még kitaláljuk:D
szóval kihevertük a tegnapot
A szokásos magánnyal.
Még mindig nem találtam itt megfelelő társaságot a környékről.
De nem adom fel.
27f
Debrecen
Nekem eddig jól indult. Kapásból remek fotótémára ébredtem, bár méteres hó nem esett, mégis kinéztem az ablakon, és minden fehér, megőszültek a fák, szürkület előtt készítettem is pár jó képet. :-)
Meg persze más jó dolgok is elindulnak a héten, pozitív irányban változnak a dolgaim munka kapcsán is. Eleve ez az év már most jobban indult, mint a legutóbbiak, legalábbis számomra. Ha így is fog folytatódni, akkor remek évem lesz, de erre majd térjünk vissza következő év szilveszterén. :-)
Sikerült legyőznöm a lustaságot és tanultam.
Ma jó érzéssel hajtom álomra a fejem, mert egy lépéssel közelebb kerültem a célomhoz.😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!