Hogyan értessem meg velük, hogy szeretek egyedül lenni?
Az van, hogy én egy nagyon magamnak való ember vagyok. Szeretek befelé fordulni, nem szeretem a társaságot, jobb szeretek 1 emberrel beszélni mint 2-vel vagy annál többel. Nagyon sokáig piszkáltak érte, mostanság is, hogy milyen antiszociális suttyó vagyok, mert társaságban nem szólalok meg, csak ritkán, ha valami releváns mondanivalóm van. Sokáig változtatni akartam rajta, mert kényelmetlenné tették a dolgot ezek a beszólások. Most 22 éves lettem és egy ideje úgy vagyok ezzel, hogy én ilyen vagyok, minek változtassak? Szeretem, nyugi van és magammal és a Párommal vagyok elfoglalvan, lassan már 1 évtizede. :D
Van rajtam kívül hasonló "defektesnek" ítélt ember? Miért kötelező nekem folyton társaságban lógni?
Szerintetek ennyire gáz tényleg? Én teljesen megvagyok magammal, a Párommal és max egy baráttal - akit inkább tekintek havernak.
Alapjában véve a viszonylag nyugodt, boldog életnek van egy nagyon egyszerű alapja, élj úgy, hogy neked jó legyen! Ennyi!
Nagyon jól írtad, nem kell törődnöd azzal, amit mások gondolnak. Nem kell megfelelned senkinek, ha nem szeretsz beszélgetni az emberekkel, akkor ez van, és kész. Senki sincs kényszerítve, hogy a társaságodban kell lennie, mindenki kereshet olyanokat, akik szeretnek beszélgetni.
Ez esetleg egyes munkákban üthet maximum vissza, ahol elvárás a gyakori kommunikáció (pl. az ilyen rábeszéléses, vagy túlságosan csoportcentrikus munkáknál), de ha ez nem érint, akkor meg pláne nincs itt semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!