Ti szerintetek is gáz ha valaki naponta, heten képeket posztolgat facebook-ra? Én is szoktam 1-2 havonta ha valami szép helyen vagyunk vagy olyan esemény történik. De egyes emberek annyira akarnak bizonyítani. Szerintem gáz.
Én kb az összes magamutogatós ismerősömről leiratkoztam, csak a portok miatt megyek fel. Vannak ugyan ismerőseim kb 150 bd, de jó ha egy kettővel beszélek, azokkal is csak úgy ha rájuk írok, mert senki sem akar rám írni. Én meg már belefáradtam hogy én koslassak az ismerősök után hogy beszéljünk.
Gáz az egész facebook. Meg azok az emberek is akiknek ez az élete. Lemész a metróba midnenki csak azt a vackot nyomkodja. Pályaudvaron várod a vonatot, két csaj egymás mellett áll, kezükben a telefonnal és facebookon beszélnek egymással. Vicc. elveszi az ember életét.
Majd rájönnek, hogy valamit nem jól csinálnak, amikor rohamosan elfogynak az ismerőseik.
Annyi előnye van a facebooknak, hogy rájöjjünk, facebook előtti barátainkat jól ismertük-e az életben.
Nekem is van pár komplexusos ismerősöm, ott tombolja ki magát a facebookon, már azt várom mikor koronázzák királlyá.
"Én is szoktam 1-2 havonta ha valami szép helyen vagyunk vagy olyan esemény történik"
És valószínű erre sem kíváncsi senki, csak mivel elég ritka, képes felette mindenki átsiklani.
Nekem egy ilyen ismerősőm van, mindennap fel kell tegyen egy képet, hogy még mindíg megvannak a nagy mellei. De komolyan, a képei fele a melleiről szól, van amelyiken az arca csak félig van bent. Nemtudom, engem ez annyira nem zavar... :)
Inkább azokat szoktam törölni, akik mindennap hülyeségeket irogatnak ki, vagy osztanak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!