Mit tegyek, ha utálok valaki (ke) t de mégis jópofiznom kell velük?
Szerintem próbálj meg olyan szinten normálisan viselkedni velük, hogyha valamit nem is értesz rajtuk, akkor inkább próbálj tisztán és egyenesen BESZÉLGETNI róla, attól letisztul, ne csak magadban gyártsd az előítéleteket, mert annak semmi értelme.
Én is ugyanúgy gyűlölném, ha valaki elkezdene értelmetlen dolgok miatt elítélni és hülyeségeket képzelni rólam, miközben nem ismer. Nekem is volt olyan ismerősöm aki "utál másokat, de nem tudja, hogy miért", katasztrófa...
Amúgy a jópofázás és normális viselkedés között különbség van. Azt elhiszem nekem, hogy teher lehet számodra jó pofizni csak úgy valakinek, akit nem ismersz. Én sem szeretem, ha elvárják tőlem, hogy mindenféle idegennek mosolyogjak, meg ilyesmik.
Szerintem különösebben senkinek sem kell édeskedni, viszont normálisan viselkedni mindenkivel kellene, nem pedig előítéletesedni, ok nélkül nem gyűlölködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!