Angliában hol bújkálnak a szép lányok?
13 éves korom óta itt élek és azt vettem észre, hogy valami hiányzik. Azok pedig a szép kis angol lányok.
Hol vannak? Hol bújkálnak?
Ha látok is egy csinos angol lányt, végig nézek rajta és mit látni? Akkora bokája van mint a combom, és retkes tornacipő van rajta. Ráadásul van ez az új divat, ez a csúnya rojtos zokni és az lóg ki a böszme 42-es lába fölül.
Még muszlim lányokat is többet látni akik szépek, pedig azért nyilvánvalóan több az angol mint a bevándorló lány..
El vagyok keseredve :/
London, Manchester, Leeds, Bradford. Sehol se látni szépeket. Még college-ba se nagyon. Inkább csak pakisztán és indiai lányok vannak láthatáron.
Őhh már megbocsáss!?
Baj ha nem jön be a retkes tornacsuka, 42-es láb és zsíros haj kombó?
Igényei mindenkinek lehetnek. Nem?
De amugy sem vagyok válogatós lányok terén, de ennyire ne süllyedjen le senki.
Nem lehet, hogy az angol noi szepsegeszmeny egeszen mas, mint a magyar?
En csak abbol gondolom ezt, hogy angol filmekben a foszereplo "szep" no mindig olyan, akit szerintem mi eszre sem vennenk. Sapadt, vekony, hosszukas arcu, seszinu hajjal.
#55 Meglehet. Bár filmekbe mindig a legszebbeket teszik. De ha az a legszebbjük...akkor már ugrom is az ágyamról.
Nem tudom, hogy bárkinek bejönne ez a stílus meg öltözködés. Lehet az angol férfiak is sírnak emiatt, de hát ezt adta a sors :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!