Angliában hol bújkálnak a szép lányok?
13 éves korom óta itt élek és azt vettem észre, hogy valami hiányzik. Azok pedig a szép kis angol lányok.
Hol vannak? Hol bújkálnak?
Ha látok is egy csinos angol lányt, végig nézek rajta és mit látni? Akkora bokája van mint a combom, és retkes tornacipő van rajta. Ráadásul van ez az új divat, ez a csúnya rojtos zokni és az lóg ki a böszme 42-es lába fölül.
Még muszlim lányokat is többet látni akik szépek, pedig azért nyilvánvalóan több az angol mint a bevándorló lány..
El vagyok keseredve :/
London, Manchester, Leeds, Bradford. Sehol se látni szépeket. Még college-ba se nagyon. Inkább csak pakisztán és indiai lányok vannak láthatáron.
Meleg szívvel ajánlom mindenkinek :D
Nagy rajta a hely, kényelmes, és ha kedved épp úgy tarja, öngyikos is lehetsz.
3in1
Én is veszek:D
De akkor úgy látom nagyon nem keseregsz, hogy indiai és pakisztáni lányokat láthatsz:P
3 az 1-ben...
Meleg, kényelmes, és öngyilkosságra alkalmas hely:D
Bocsi, hogy a Kérdező helyett válaszolok.
#34 De igazából keresgélek. Csak sajnos ami nincs.. :S
Úgy vagyok vele, hogy addig jó ellenni indiai/paki lányokkal, meg elhülyéskedni velük amíg nem találkozok normálisabb angol tagokkal. De amúgy jó fejek, normálisak.
De az igazi mégis csak az lenne ha az anya nyelvemen beszélhetnék lánnyal:/
Amúgy sem ártana a gyakorlás, például az egybeírást és különírást (vagy külön írást?) már abszolút elfelejtettem :D
Meg még rengeteg helyesírási hibám van, nézzétek el nekem.
#35, 3in1
-nagy
-kényelmes
-öngyilkossági tool :D
És mindez egyetlen egy ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!