Miért van az, hogy csak szép nőket látok nagy jóval átlagfeletti keresettel lévő autókban?
"..sok jó nőhöz volt már közöm, de hosszú távon nem.."
Korábbi eszmefuttatásodat olvasva, egy kicsit sem csodálkozok ezen..... :D
Itt vagyok, a kérdésben leírt nőtípus. :D
26 évesen egy felső kategóriás, draga autóm van. Szép is vagyok, de pl. csak fodrászhoz járok. Kozmetikusra nincs szükségem, mert a bőröm egészséges, a hajam is. Sminkből megveszem a legjobbat, ruhákból is. Edzőterembe járok csak rendszeresen. Adok magamra, ennyi. Én egyáltalán nem figyelem más autóját, meg a sofőröket sem az adott autó mögött, egyszerűen nem érdekel az ilyesmi. És nem, nem drogozom, nincs pasim se, csak egy vállalkozásom. Régen én is egy szürke egér voltam, nem vettek észre, most viszont mikor az annak idején népszerű lányok kikoptak, érdekes vagyok. Szerintem röhejes, hogy bizonyos emberek ilyesmikkel foglalkoznak, nekem sosem érdekes más dolga. A kevésbé szép nőket valószínű nem veszed észre, csak ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!