Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, hogy csak szép...

Miért van az, hogy csak szép nőket látok nagy jóval átlagfeletti keresettel lévő autókban?

Figyelt kérdés
sok sok új kocsiban, csak szép nőket látok, nagyon jó idős nőket vagy fiatal kis tyúkokat, de mindegyik nagyon szép. egy ronda ocsmány dagadék nőt miért nem látni ilyenbe?

2016. dec. 8. 13:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Én a régi, alsó kategóriás autóval is bárhova eljutok. Csak menjen és legyen bele benzin.
2016. dec. 8. 14:43
 12/23 veterán vas ***** válasza:
93%

"...nagy jóval átlagfeletti keresettel lévő autókban". /sic/

Akarni irni valami giga-mega hűdemittudomén orbitálisat, de nem sikerülni megfogalmazni értelmesnek Te kérdésed. :D

2016. dec. 8. 14:45
 13/23 anonim ***** válasza:
96%

Valaki már írta, de itt egy személyes példa.

Unokatesóm suliban végig szürke egér volt. Kimondottan előnytelen ferformája van szegénynek, sokáig pasija se volt, 19 éves koráig randija se volt.

Viszont nagyon okos, jó tanuló volt mindig, ELTE diplomás felnőtt nő lett belőle.

Már 27 éves, nagyon jól keres, sokat költ magára, mert megteheti.

A drága ruhák, fodrász, kozmetikus csodákra képesek. Meg sem ismernéd a régi osztályképen.

Most egy dekoratív, csinos nőtt látnál a Q7-esben, mert akinek erre telik, annak arra is telik, hogy jól nézzen ki.

2016. dec. 8. 15:00
 14/23 veterán vas ***** válasza:
91%

Itt furikáztok a drága kocsikkal, szeditek föl a bombázó csajokat. Nincs ez így rendben. Na majd beírok a Gyakorikérdések-re, hogy miért is van ez? -gondolt a kérdező, miközben fázósan ácsorgott távolsági busz megállójában.

Nehéz az élet............. ;)

2016. dec. 8. 15:12
 15/23 anonim ***** válasza:

Az nem jutott eszedbe, hogy esetleg maga a nő keres olyan jól, hogy telik neki jó kocsira, benzinre, fodrászra, sminkre meg előnyös ruhákra? És nem csak kitartott libák vezethetnek jó autót?

(én Bkv-val járok és szép se vagyok, mielőtt azt hinnéd, hogy magamra vettem a kérdést, azért ez a hangnem)

2016. dec. 8. 15:35
 16/23 anonim ***** válasza:
75%

A gyakori kérdéseket olvasva megállapítottam a következő tényeket.

Az itt lévő pasik szerint a nők gonoszak, mert:

-Kigúnyolják a csúnya pasikat, még csak rájuk sem hajlandóak nézni.

-Csak és kizárólag kigyúrt állatokkal jönnek össze, akik gazdagok, van házuk, meg minimum 2 bmw van a garázsukban.

-Egyszóval csak a pénzre mennek.

A jó nők mind egy szálig hülye kis ribik, és ez azért van, mert:

-Téged koptatott le

-A haverodat koptatta le

-Úgy érzed nincs esélyed nála és/mert csúnya vagy stb.

A jó nőknek csak azért lehet jó kocsijuk/házuk:

-Mert anyuci, apuci alárakta.

-Mert a gazdag palija alárakta.

U.I: brühühü. :(

2016. dec. 8. 16:44
 17/23 A kérdező kommentje:
hát utolsó, mert szerintem ez így is van. ismerek jó pár jó nőt, és teljes mértékben úgy van ahogy leírtad :D és nem vagyok se swag, de yologe ci, hogy írták itt. rühellem őket, szívem szerint rugnám amíg mozog. ja és a swagnak szerintem van zséje ilyen dolgokra. nem ácsorgok buszmegállóban sem, középkategárijú autóm van 2000es évek elejéről, és nem suzuki. én csak feltettem egy kérdést, amire tudtam is a választ, csak kíváncsi voltam ki hogy gondolja. a 3.ik válaszoló írta le szerintem az igazat. nyilván ha nő lennék, és szép is, szóba se állnék átlagos csávókkal, persze, hoyg a gazdagra hajtanék én is, mimásra. kedves 8as és 9es, sok jó nőhöz volt közöm, de hosszútávon nem. belőlem nem lett hasznuk és csak jó hazudozással jutottam a közelükbe. de nekem pont elég volt, mert ritka buták és hülyék, na meg a drog ott az nagyon vagány. drága autóm még lehet, 15éves hitellel, amit szervízelni nem tudnék, lenne értelme. székesfehérvár, győr környéke. 11es, nyilván alsókategória kocsival is eljutni bárhova, nem is erről szólt a kérdés. lényegében újra tudasult bennem az, hogy szépnek kell lenni és gazdagnak, akkor aztán van minden. mindenk erre vágyik, aki azt mondja, hogy nem, az hazudik!
2016. dec. 8. 17:11
 18/23 anonim válasza:
79%

Ja szóval az a tipikus szerencsétlen megkeseredett pasi vagy, aki azt hiszi azért nem járnak vele ilyenek mert nem gazdag. Találkoztam ilyennel, képet nem volt hajlandó mutatni, nem tudott mást csak fikázni az ilyeneket (úgy ahogyan te) és panaszkodni hogy jaj neki milyen rossz minden nő csak a pénzre megy. Elárulom neked, hogy ilyen nyomorult hozzáállással akkor sem lenne jó nőd ha pénzed lenne.

Messziről süt rólad hogy annyira a külsőre mész, hogy az már egy kívülállónak is fáj (a szép vs. ronda ocsmány dagadékozás után ezt le se próbáld tagadni) de a saját hibáidat meg nem ismered el, inkább folytatod a fikázást.

Lehet jobban járnak a nők ha elkerülnek téged messziről.

2016. dec. 8. 17:25
 19/23 anonim ***** válasza:
91%

"szívem szerint rugnám amíg mozog."

Tipikus esete annak, amikor valaki bizonyítaniakarja, hogy nem is tartozik egy adott embertípusba, és a fogalmazásából kiderül, hogy egy másikba tartozik: tényleg büszke vagy rá, hogy így fogalmazol az embertársaidról?

A nők pedig tudnak kocsit venni egyedül is. Én is rengeteg embert ismerek, de nem vonok le következtetéseket.

2016. dec. 8. 17:26
 20/23 anonim ***** válasza:
91%
észrevettem amúgy, hogy a nőket osztáloyzó pasik minden jó nőnek 9-et, 8-at adnak, de 10-et sose. igazi, hús-vér nőnek nem.
2016. dec. 8. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!