Miért van az, hogy csak szép nőket látok nagy jóval átlagfeletti keresettel lévő autókban?
"...nagy jóval átlagfeletti keresettel lévő autókban". /sic/
Akarni irni valami giga-mega hűdemittudomén orbitálisat, de nem sikerülni megfogalmazni értelmesnek Te kérdésed. :D
Valaki már írta, de itt egy személyes példa.
Unokatesóm suliban végig szürke egér volt. Kimondottan előnytelen ferformája van szegénynek, sokáig pasija se volt, 19 éves koráig randija se volt.
Viszont nagyon okos, jó tanuló volt mindig, ELTE diplomás felnőtt nő lett belőle.
Már 27 éves, nagyon jól keres, sokat költ magára, mert megteheti.
A drága ruhák, fodrász, kozmetikus csodákra képesek. Meg sem ismernéd a régi osztályképen.
Most egy dekoratív, csinos nőtt látnál a Q7-esben, mert akinek erre telik, annak arra is telik, hogy jól nézzen ki.
Itt furikáztok a drága kocsikkal, szeditek föl a bombázó csajokat. Nincs ez így rendben. Na majd beírok a Gyakorikérdések-re, hogy miért is van ez? -gondolt a kérdező, miközben fázósan ácsorgott távolsági busz megállójában.
Nehéz az élet............. ;)
Az nem jutott eszedbe, hogy esetleg maga a nő keres olyan jól, hogy telik neki jó kocsira, benzinre, fodrászra, sminkre meg előnyös ruhákra? És nem csak kitartott libák vezethetnek jó autót?
(én Bkv-val járok és szép se vagyok, mielőtt azt hinnéd, hogy magamra vettem a kérdést, azért ez a hangnem)
A gyakori kérdéseket olvasva megállapítottam a következő tényeket.
Az itt lévő pasik szerint a nők gonoszak, mert:
-Kigúnyolják a csúnya pasikat, még csak rájuk sem hajlandóak nézni.
-Csak és kizárólag kigyúrt állatokkal jönnek össze, akik gazdagok, van házuk, meg minimum 2 bmw van a garázsukban.
-Egyszóval csak a pénzre mennek.
A jó nők mind egy szálig hülye kis ribik, és ez azért van, mert:
-Téged koptatott le
-A haverodat koptatta le
-Úgy érzed nincs esélyed nála és/mert csúnya vagy stb.
A jó nőknek csak azért lehet jó kocsijuk/házuk:
-Mert anyuci, apuci alárakta.
-Mert a gazdag palija alárakta.
U.I: brühühü. :(
Ja szóval az a tipikus szerencsétlen megkeseredett pasi vagy, aki azt hiszi azért nem járnak vele ilyenek mert nem gazdag. Találkoztam ilyennel, képet nem volt hajlandó mutatni, nem tudott mást csak fikázni az ilyeneket (úgy ahogyan te) és panaszkodni hogy jaj neki milyen rossz minden nő csak a pénzre megy. Elárulom neked, hogy ilyen nyomorult hozzáállással akkor sem lenne jó nőd ha pénzed lenne.
Messziről süt rólad hogy annyira a külsőre mész, hogy az már egy kívülállónak is fáj (a szép vs. ronda ocsmány dagadékozás után ezt le se próbáld tagadni) de a saját hibáidat meg nem ismered el, inkább folytatod a fikázást.
Lehet jobban járnak a nők ha elkerülnek téged messziről.
"szívem szerint rugnám amíg mozog."
Tipikus esete annak, amikor valaki bizonyítaniakarja, hogy nem is tartozik egy adott embertípusba, és a fogalmazásából kiderül, hogy egy másikba tartozik: tényleg büszke vagy rá, hogy így fogalmazol az embertársaidról?
A nők pedig tudnak kocsit venni egyedül is. Én is rengeteg embert ismerek, de nem vonok le következtetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!