Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért mindenki csak a gépezésr...

Miért mindenki csak a gépezésre, kockaságra tudja kenni hogy valakinek nincs nője?

Figyelt kérdés
Engem elégé zavar hogy mindenki azon van fent akadva hogy valakinek nincs nője mert folyton a gép előtt ül,de más eszükbe se jut hogy miért.... Nem gondoltok esetleg arra hogy:Ő inkább testépit és fontosabb a teste,alkoholista,szerencsejátékos,drogos vagy gyógyszerfüggő,spórol,agressziv,bunkó,tikes,dadogós,mozgássérült,fogyatékos,inkább spórol,motorozik,mentális beteg,nem szereti az embereket vagy csak vannak nagyobb gondjai annál hogy párkapcsolata legyen?Képzeljétek bmeg nem mindenkinek az a legnagyobb baja hogy egy idegesitő nőt szerezzen magának akit ki tudja mikor dughat meg...nem ennyiből áll az élet!..

2016. nov. 19. 21:47
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
és én nem csak emberek közt hanem a szobámba egyedül is szorongok meg pánikolok néha..
2016. nov. 20. 01:01
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Adri!

Látod? Te írtál neki egy csomót, le sem szarja. Én írtam (méghozzá nem is neki), rá 5 percre jön a válasz. Szóval hiába írsz kedvesen, megértően, csak annyit érsz el vele, hogy kopik az ujjad.

És mi volt a válasza? Kifogás, kifogás és kifogás.

2016. nov. 20. 01:05
 33/37 A kérdező kommentje:
Jólvan majd akkor dumálj ha már a szobádban is rosszul vagy és folyton felébriadsz álmodból! Azt hiszed hogy valami nagy pszichiáter vagy?!
2016. nov. 20. 01:13
 34/37 anonim ***** válasza:
...
2016. nov. 20. 02:07
 35/37 anonim ***** válasza:
Hagyjátok. Természetes kiválasztódás.
2016. nov. 20. 03:47
 36/37 A kérdező kommentje:
Akinek nincs ilyen betegsége az tud pofázni..a kva anyátokat szerintem...
2016. nov. 21. 17:33
 37/37 anonim ***** válasza:
Meddig pattogsz még?
2016. nov. 21. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!