Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért mindenki csak a gépezésr...

Miért mindenki csak a gépezésre, kockaságra tudja kenni hogy valakinek nincs nője?

Figyelt kérdés
Engem elégé zavar hogy mindenki azon van fent akadva hogy valakinek nincs nője mert folyton a gép előtt ül,de más eszükbe se jut hogy miért.... Nem gondoltok esetleg arra hogy:Ő inkább testépit és fontosabb a teste,alkoholista,szerencsejátékos,drogos vagy gyógyszerfüggő,spórol,agressziv,bunkó,tikes,dadogós,mozgássérült,fogyatékos,inkább spórol,motorozik,mentális beteg,nem szereti az embereket vagy csak vannak nagyobb gondjai annál hogy párkapcsolata legyen?Képzeljétek bmeg nem mindenkinek az a legnagyobb baja hogy egy idegesitő nőt szerezzen magának akit ki tudja mikor dughat meg...nem ennyiből áll az élet!..

2016. nov. 19. 21:47
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
megb'szta az életem ez a betegség..
2016. nov. 19. 22:45
 22/37 anonim ***** válasza:

A Ts a Tourette szindróma rövidítése, szóval a Ts szindróma az "turette szindróma szindróma". Ez így értelmetlen. Elég sok tourettes ember van, és nem élnek remete életet. Milyen tüneteid vannak?

Szívritmuszavar. Az miért akadályoz a társasági életben?

Kényszeresség, panikbetegség. Szerinted amit én leírtam az mi volt? Pszichológus, vagy te magad is tudnád enyhíteni a tüneteit.

2016. nov. 19. 22:48
 23/37 A kérdező kommentje:

Nincs olyan tourretes akinek van nője és nem nevetik ki...

semmibe

Járok pszichológushoz és pszichiáterhez.Kezelem a betegségem 300 forintos flakonos borral meg benzokal

2016. nov. 19. 22:55
 24/37 A kérdező kommentje:
Találtam egy facebook oldalt ahol lehet rendelni CBD olajat ami legális megpróbálom hátha segit a ts szindrómán
2016. nov. 19. 22:59
 25/37 anonim ***** válasza:

"képzeljétek bmeg"

Öhh bocsi, de legyél szíves azoknak így véleményt adni, Akik olyan dolgokkal basztatnak Téged. :/

Lehet senki se tökéletes, de itt nem mindenki s realban se mindenki gondolkodik így!

Sokan pedig olyanok szólnak nekünk be "kockáknak" akik ugyanúgy elektronikai eszközt nyomogatják a kezükben 24\7-ben ! (pl nézd a telós fb os barmokat xD)

Kockulás fogalmát sokan nem tudják.

Én is kocka vagyok, nekem is van véleményem, de leginkbb azért mert sokat láttam tapasztaltam dolgokat társaimmal kapcsolatban.

Az is teljesen más ha nem akar pl egy vinnyogó pláza cicát, aki csak leszívja. De azt se felejtsük el: Nem kell egy kalap alá venni se nőket, se pasikat.

Ezer ezer személyiség, más más felfogás és persze elvek/vélemények is mások.

Ha olyan helyzetben vagy érvelj, mond ki véleményedet őszintén az illető/knek :D hidd el jó érzés.

Annak ellenére, hogy kocka vagyok az csak a családomnak szúrja a szemét, de lesz*rom. Normális, művész lélek vagyok kocka hobbival (vindi s most bns)+ rendes párkapcsolattal (4éve, s párom által kezdtem kockulást xD nem bántam meg, hisz szeretem), de az utcán senki meg nem mondja rólam mindezeket, else hitték párszor><.

Néha nagyképűnek néztek, pedig csak boldog emelt fővel megyek az utcán általában, ha nincs szr kedvem.

S dolgozok, most meg lassan utazok.

Tény vannak olyan nyomik pl ismerősöm kényszer hazudozó játékon xD s nem reagálok már rá semmit s végig nem hitte el egyik "csajról" hogy szerintem pasi (sok ilyet láttam már ahol ismertem az áldozatot, meglestem a "csajt" s józan paraszti ésszel levágtam, hogy annak a csajnak lehet nagyobb pöcök van a lába közt, mint ami neki.)

Egy másik jtk on a nyomi duci szakács ismim mai napig 24/7 farmol lassan egy éve a "szerelmének" , akinek mindig átadja a vagyont/hasznot amit kiszed xD kb semmit se kell csinálnija a behúzónak.

Hiába utaltunk s később mondtam neki az egyenes véleményem...ő naívan a "csajának" farmol, akit se hallani se látni se látott xD

Az ilyenek miatt van elkönyvelve az értelmes kocka...

Bárki a gép túl oldalán lehet egy nyomi, de lehet egy hobbit játszó ember akit nem igazán érdekel más, s vannak akik ugyanúgy teljes életet élnek. Csak ezt elfeledik.

Magadnak kell, hogy megfelelj. Akik meg parasztok köpj oda nekik valamit. Aztán szrd le. Tudsz jobbat?

23--N

2016. nov. 19. 23:24
 26/37 anonim ***** válasza:

"úgyse kapok már jó nőt"

Ejjj ember rossz felfogás.

S mivel leszrod, nem is teszel érte, de érdekel egy kicsit téged a dolog valahol, ha így fogalmaztál :)

2016. nov. 19. 23:27
 27/37 anonim ***** válasza:

Mondjuk az érdekelne, kérdező, hány éves vagy?

Vannak olyan időszakok amikor a fiatalt nem érdeklik a nők, de egy idő után igen.

Nos pénz... Jah magyarban nem mindenki teheti meg, hogy beül csak 1 üdítőre 2-3naponként a felszedendő illetővel.

S legtöbb ribizli meg pénzre hajt meg ajándékokat várnak el... Ami gáz szerintem is (pedig csaj vagyok)

2016. nov. 19. 23:31
 28/37 anonim ***** válasza:
Kicsit vegyél vissza a káromkodásból s kommunikálj rendesen, nem kell lesülyedni egy ember más véleménye miatt. Nem mindenki tud minden szemszögből látni folgokat. (valahol mindegyikőtöket megértem), de tudod vannak olyanok akik csak jót röhögnek h felbszhatják más agyát.
2016. nov. 19. 23:34
 29/37 anonim ***** válasza:

Adri!

Célja van annak, hogy paraszt vagyok és fel_aszom az agyát. Az ilyen önsajnáltató hisztigépeknek hiaba simogatod a buksiját, hogy nem az ő hibája és, hogy a betegsége miatt sikertelen az életben, mert ezzel csak megerősíted, hogy jogos a hisztije és még mélyebbre süllyed.

Ha normálisan elmagyarázod neki a dolgokat, akkor csak legyint egyet és leszarja amit írsz. Te írtál neki egy csomót, még válaszra sem méltatott, holnapra elfelejt mindent, amit mondtál.

Ha paraszt vagy és felidegesíted, akkor kénytelen rágódni rajta, elgondolkozni azon, amit írtál és esetleg rájön, hogy nem csak hülyeséget írsz.

Miután én kikerültem a szakadékból, kedvesen próbáltam segíteni a kérdezőhöz hasonló embereken. Mi volt az eredménye? A nagy semmi. Aztán elkezdtem ebben a stílusban írni és érdekes módon megkerestek az emberek, hogy adjak nekik tanácsot. Ha megtette ezt a kis lépést, hogy rámírt, akkor normálisan elmondtam neki a tapasztalataimat és mára már megszamolni sem tudom, hogy hanyan tették meg miattam az első lépést a jobb élet felé és hany köszönőlevelet kaptam azoktól, akik a segítségemmel jöttek ki a gödörből.

De vannak olyanok, mint a kérdező, akiken lehetetlen segíteni, mivel nem is akarnak változni. Jó nekik a szarban fetrengeni és nem baj nekik, ha így élik le az egész életüket. Az ilyen emberek nem érdemlik meg a segítséget, ezért marad, hogy kinevetem őket.

2016. nov. 20. 00:48
 30/37 A kérdező kommentje:
Ezen nem lehet változtatni..
2016. nov. 20. 00:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!