Hogy ússzam ezt meg a sörözést?
Figyelt kérdés
Van egy haverom,aki azt mondja,hogy szóljunk efy másik haverunknak és menjünk el sörözni.Én nem szeretem a sört.Meg nem szívesen megyek ki ebbe a városba,nem akarok találkozni a köcsög régi ismerőseimmel.Örülök,hogy elmentem a városból másik suliba.Talán egy másik városba beülnék,ahol nem ismer senki,de a sört akkor sem szeretem2016. nov. 19. 14:23
1/8 anonim válasza:
Én a helyedben azt csinálnám, hogy idegen embereket kérdeznék meg, akiknek semmi ráhatása nincs a dologra. Például egy névtelen internetes oldalon. Az már megvolt?
2/8 anonim válasza:
Miért nem ajánlasz más programot? Vagy a haverjaid csak a sörözésre kapósak?
Az meg pont nem kéne, hogy érdekeljen, hogy összefutsz régi ismerősökkel. Köszönnöd se kell neki, ne nézz rá.
3/8 Garpe válasza:
A legszerencsésebb ha őszinte vagy s megmondod mi van.
Találj ki valamit miért nem akarid ezt vagy azt. A klasszikus kibúvó a másnapos vagyok mert faterral este pálinkáztunk. Légy kreatív ;)
5/8 anonim válasza:
Mielőtt elindulnátok a haverral, kakálj be és emiatt aztán mondd le az egész estét!
6/8 anonim válasza:
Visszavonom, amit mondtam, válaszd azt, amit az ötös javasol.
7/8 anonim válasza:
Attól, hogy sörözés a program, neked nem muszáj sört innod. Ihatsz bort, üdítőt vagy koktélt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!