Hogyan lehetnék egy baráti társaság tagja?
24 éves srác vagyok, van egy klassz barátnőm akivel kerek a történetem viszont nagyon fáj hogy nincs egy barátom se akivel csak úgy lrlephetnék az éjszakába vagy több másik akikkel közös programot csinalhatnek, ahol fiúk lányok vegyesek vagyunk akár, bulik stb.
Hogyan szerezhetnék barátokat?
24/F
Sajnos nekem is két éve megszakadt a gyerekkori legjobb barátnőmmel a kapcsolatom, szerintem nem lesz semmi olyan, mint akkor :) Felnőtt korban már nem nagyon lesz olyan mély senkivel a kapcsolat, hogy igaz barátnak nevezd.
Ahogy olvasom, te inkább ilyen buli haverokat szeretnél, olyanba bele lehet csöppenni bárhol, ha elmész valami helyre, valakikkel biliárdozol ott, könnyen beszélgethettek egymással, aztán talán máshova is mehettek együtt, de ez az én véleményem. Szerintem ezzel nem lesz problémád.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!