Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol lehet kínaiakkal találkozn...

Hol lehet kínaiakkal találkozni Magyarországon?

Figyelt kérdés
2016. nov. 17. 22:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19%
Mi a vidék? Fővárosi tuskönak az ország többi része, de egy debreceninek Jászkaraf-aszajenő. Na, melyik a vidék?
2016. nov. 18. 12:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Összehaverkodsz pár kínai eladóval. Nekem már vannak ilyenek, akikkel vásárláskor beszélgetni is szoktam. Ha a nyelvet akarod tanulni, akkor akár meg is kérheted őket, ha már összehaverkodtatok.
2016. nov. 18. 12:29
 13/17 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat.

12-es: Megkérdezhetem, milyen témákról szoktál beszélgetni a kínai eladókkal?

2016. nov. 19. 22:30
 14/17 anonim ***** válasza:

"Komolyra fordítva a szót, ha pesti vagy, nem lesz nehéz dolgod.

Vidéken már más a helyzet..."

Senki nem nézi le a vidékieket,de Pesten kicsit több a kínai.

2016. nov. 19. 22:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Az eladós dologra én is gondoltam, de itt egy bolt van a városban.

Az eladók három sötéthajú, csontsovány magyar csaj (keleti ideálok), a tulaj meg gondolom a kínai (honnan lehet ezt biztosan tudni???) nő a pult mögött, aki magas hangon telefonál kínaiul (???), nem is köszön, se be, se ki, se vásárláskor, szerintem az se tűnne fel neki, ha szaltóznék vagy keringőznék a boltban.

Tudom, keressek kedvesebbet. :D

2016. nov. 19. 23:08
 16/17 A kérdező kommentje:
15-ös: Hehh, igen. (; A keleti ideálokon jót derültem. (: De felvetetted a másik problémát is: tényleg nagyon sok kínai üzletben hajszolt tekintetű magyar eladók vannak.
2016. nov. 19. 23:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Én csak olyan általános dolgokról csevegek ezekkel az eladókkal is, mint bármely más haverommal. Én mondjuk a nyelvet nem tanulom. :-)

Egyébként tesóm kezdett nemrég japánul tanulni, az a célja, hogy a szakmájával összedolgozza, mert jó pénz van így benne.

2016. nov. 20. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!