Csak én érzem azt, hogy burkolt "gettópara" van magyarországon?
Nekem pl most nem a legjobb a helyzetem. 25 évesen nincs kocsim, sőt, a nagymamámnál lakom, mert itt nem kell bérleti díjat fizetnem persze nem ő tart el hanem inkább én fizetem az egész ház rezsijét.
Amikor ezt néhány friss ismerősöm megtudta, hát nagyon finoman, de egyszerűen eltűntek, és idővel már facebookon se akartak válaszolni. 5 emberből 4 ilyen (a friss ismerősök közül)
A jobbak még le is tiltanak, meg közlik, hogy én ne irogassak nekik.
Persze amikor két héttel előtte azt hitték aranyifjú vagyok, akkor itták minden szavamat.
Most én ezt azzal magyarázom, hogy már annyian élnek áldatlan állapotok között, szinte putriban, szegénységben, hogy a gazdagabbik/ feltörekvő réteg próbálja elkerülni ezeket az embereket. és most benne vagyok a darálóba.
(főleg egyetemistákkal haverkodok)
amúgy meg azért is tudom élesen megtapasztalni ezt a kontrasztot mert én eléggé kettős életet élek.
Néha felugrok a repülőre és elrepülök valami egzotikus helyre, kifinomult drága cuccaim vannak és viszonylag "értelmiségi" az érdeklődésem.
De az anyagi alapom nem nagyon van meg rá, szóval afféle divatsznobnak minősülök talán vagy nem tudom.
Na épp ezért amikor a fent említett társaság, főleg a hölgyek, megtudják, hogy a nagymamámnál lakom, fával fűtünk és nincs kocsim, sőt jelenleg fix munkám sem. akkor azonnal felszívódnak mintha a föld nyelte volna őket el.
Én kint dekkolok a flaszteren, a dílerekkel értekezem, tudom miről szól a vakerod bástya.
Valóban nagyon csiricsáré lett némely tag agybehuzalozása..
létező jelenség.
azért van ez,mert a közép réteg fizuja már simán eléri az európai szintet,míg az átlag jelenleg is balkáni fizuból él.
Az egzotikus helyre utazás nem nagyon jön nekem össze azzal hogy nincs fix munkád.
Nem tűnsz megbízhatónak ez alapján, persze, hogy lekopnak a nők.
Először magadba nézzél, és utána kezdj el elméleteket gyártani.
szerinted pár tíz ezerből nem lehet kirepülni már a kanári szigetekre például, ahol most 25 fokos a tél? nem reklámozni akarok..
Vagy nyáron milánóba, mallorcára. Tudom nem egzotikus, de mondjuk sokak számára, akik a szomszéd vetésen vagy városon kívül sehol sem jártak még. Eléggé az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!