Így hogyan ismerkedjek másokkal?
Figyelt kérdés
Régen sok emberrel beszélgettem msn-en meg facebookon is de egy idő után mindenkivel megszakadt a kapcsolat. Most nem járok suliba, nem dolgozom és a társasági életem így kb nulla. Van barátom de csak hétvégén tudunk együtt lenni. Emiatt nem akarok regisztrálni ilyen társkereső oldalakra mert csak a folyamatos félreértések lennének meg igazából nem is fiúkkal akarok beszélgetni hanem lányokkal. Egy társkeresőn meg értelemszerűen fiúk írnának. Hobbim sincs.
Régen mindig jöttek az új emberek mert volt érdeklődési köröm de most úgy igazán semmi nem köt le. Szerintetek?
19/L
2016. nov. 14. 22:56
1/3 anonim válasza:
Barátaid barátai esetleg? Vagy barátod barátainak barátnőjei ? Én ezzel kezdeném a helyedben.
3/3 anonim válasza:
Nekem a kérdésed alapján úgy tűnik, hogy nem az ismerkedési platformok hiánya a probléma hanem az, hogy nem jársz iskolába nem dolgozol és "volt" érdeklődési köröd. Ez az jelenti, hogy most nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!