Mi a legkinosabb dolog, ami történt veletek az utcán, mások szeme láttára?
Valamelyik nap egy nagyon cikis dolog történt velem és nagyon rosszul érzem miatta..És kicsit megkönnyebbülnék, ha mások is leirnák a gázos sztorijaikat és megbizonyosodnék arról, hogy nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen :"D
18l
Nagyon fiatal voltam, keresztanyáméknál nyaraltam. Ők gazdagok, én a szegény rokon. Ott ültem először rendes kerékpàrra. Elvittem egy körre. Az utcán megláttam egy srácot, megtetszett, utána fordultam....éa telibe talàltam teljes erőből egy villanyoszlopot. Naná, hogy a kerékbe is lett egy 8-as....
Megintcsak tinikorom elején járunk. Mentem haza suliból gyalog. Unatkoztam ezért beszélgettem magammal, azt hittem senki nincs körülöttem. Tévedtem. Ja és faluban laktunk. Tippelj ki lett a falu bolondja? :D
Jah, hát az úgy tényleg ciki :D
23. Ez a biciklis sztori szerintem inkább aranyos xD
Haza fele mentem sulibol.Járdán volt egy nagy nejlon folia darab ,amit ki fujt a szél konténerböl.
Laza voltam nem kerültem ki hanem rá léptem.Mikor jobblábal is lépni kezdtem be akadt a lábam foliába .Sikerült pofára esni.Ha jol tudom senki nem látta:D
Amióta megnőttek a melleim, rendszeresen villantok a strandon. Már-már hozzászoktam. Elég hamar (12-13 éves koromra) megnőttek a melleim (akkoriban C, mostanra D kosár), onnantól kezdve folyamatosan szembesülök a problémával.
Mivel kajakoztam, így nagyon sokat voltam víz közelében, ott történt az első eset: meleg volt, bikiniben eveztünk. Csaltunk egy kört páran, így büntetésből fel kellett állni a hajóban, majd visszaülni, ami nyilván nem egyszerű mutatvány. Nem is jött össze, viszont sikerült olyan szerencsétlenül beborulni a vízbe, hogy kicsúsztak a melleim, persze ezt akkor vettem észre, amikor szálltam ki a vízből. Totál képszakadás, visszadőltem a vízbe és igyekeztem a helyére rakni a dolgokat, de természetesen mindenki látta (edző, lány és fiú csoporttársak), ali pedig lemaradt róla azt értesítette a "közönségem". 13 évesen elég nehezen éltem meg a helyzetet. :D
A vicc, hogy ez nem változik, pedig 10 év eltelt azóta, de ha Balatonon vagyunk, vagy folyón, strandon, kivétel nélkül sikerül alkalmat találni a melleimnek arra, hogy önálló életet éljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!