Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egyetértetek velemhogy a...

Iotorrent kérdése:

Egyetértetek velemhogy a gamer társadalomnak nem kell antiszociálisnak lenni?

Figyelt kérdés
Osztályomba van négy gyerek állandóan a csgóról beszélnek aki meg nem ismeri azt kicikizik,azt mondják a többiekre hogy noobok meg hogy nokedlik, és terrorban tartják az osztályt. De amikor más gémereket nézek akkor azok elmennek playitre, csinálnak qna-t stb.

2016. nov. 3. 07:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem nem butaság amit írtam. Az említett játékokban CS, WOW rengeteg a függő, mivel ezek pont erre alapoznak. És mivel közösségi játékról van szó, ki sem tudod kerülni hogy belefuss ilyenekbe... pl wowban ha egy raiden 10 emberből 2 idegbeteg kocka, az tönkreteszi a másik 8 ember játékát is. Nekem emiatt ment el a kedvem a multi játékoktól... mert ezekben én hiába akarnék nyugodtan pihenésképpen játszani, nem tudom a játék teljes felület élvezni mert bizony dolgokat csak mások közreműködésével tudnék kihasználni, de a "mások" között rengeteg irritáló ember van, aki elcseszi az egész játékélményt.

Én már ezért nem játszom. Ha mégis nagyritkán, akkor single player gamekkel.

2016. nov. 3. 11:04
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Én úgy gondolom, hogy igazán irritáló emberekből nincs sok, csak 1. ők hangosabbak a többinél, 2. nem fair play játékosok (pl. több regisztrációt csinálnak - nem csak játékoknál, de akár pl. ezen az oldalon is, és nem azért, mert mondjuk az előző jelszót elfelejtették, vagy a korábbi felhasználót már nem akarják használni, hanem többet futtatnak egyszerre, és úgy tűnik, mint hogyha többen lennének).

A legtöbben nem problémásak.

2016. nov. 3. 11:36
 13/18 anonim válasza:
63%
Fel kell világosítsalak, hogy a CS mint tudod csapatjáték. "Nekem emiatt ment el a kedvem a multi játékoktól". Két random lengyellel MM-ezni nem egy csapat.. Keress társakat, akik nem ragelnek, és meg van oldva.. Közésségi szerveren idegesítenek?? Némítsd le ha ragel, ha hisztizik. Mindenre van megoldás, találd fel magad. A gamer világ a szórakozás egy platformja, ilyen emberekkel meg mindenhol találkozol.
2016. nov. 3. 12:16
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Én azt értem hogy vannak normálisak is és le lehet tiltani azt aki gyökér, de attól hogy nem látom még léteznek, tehát a véleményem ugyanaz.
2016. nov. 3. 19:28
 15/18 anonim ***** válasza:
55%

abszolút a 12-essel értek egyet.

Nem csak játékoknál de fórumokban is az a hangosabb aki ostoba, és csak agresszív tud lenni. A jámbor vagy békés ember nem írogat hülyeségeket. Végy példát magadról pl.

2016. nov. 3. 20:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy léteznek, de ugyanezekkel összefuthatsz mondjuk bevásárláskor a pénztárnál is... :-) Nem a játékokon múlik, hogy valaki problémás-e vagy sem.
2016. nov. 3. 20:47
 17/18 anonim ***** válasza:
63%
Az osztálytársaid nem antiszociálisak, hanem gyökerek. És nem, van sok művelt, okos kocka is. Egyáltalán hány évesek vagytok?
2016. nov. 3. 21:23
 18/18 anonim ***** válasza:
77%
Arany középutat kell találni, nem feltétlen rossz alapjában minden játék, sőt, de egyesek igen túlzásba viszik.
2017. jan. 6. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!