Egyetértetek velemhogy a gamer társadalomnak nem kell antiszociálisnak lenni?
Szerintem nem butaság amit írtam. Az említett játékokban CS, WOW rengeteg a függő, mivel ezek pont erre alapoznak. És mivel közösségi játékról van szó, ki sem tudod kerülni hogy belefuss ilyenekbe... pl wowban ha egy raiden 10 emberből 2 idegbeteg kocka, az tönkreteszi a másik 8 ember játékát is. Nekem emiatt ment el a kedvem a multi játékoktól... mert ezekben én hiába akarnék nyugodtan pihenésképpen játszani, nem tudom a játék teljes felület élvezni mert bizony dolgokat csak mások közreműködésével tudnék kihasználni, de a "mások" között rengeteg irritáló ember van, aki elcseszi az egész játékélményt.
Én már ezért nem játszom. Ha mégis nagyritkán, akkor single player gamekkel.
Én úgy gondolom, hogy igazán irritáló emberekből nincs sok, csak 1. ők hangosabbak a többinél, 2. nem fair play játékosok (pl. több regisztrációt csinálnak - nem csak játékoknál, de akár pl. ezen az oldalon is, és nem azért, mert mondjuk az előző jelszót elfelejtették, vagy a korábbi felhasználót már nem akarják használni, hanem többet futtatnak egyszerre, és úgy tűnik, mint hogyha többen lennének).
A legtöbben nem problémásak.
abszolút a 12-essel értek egyet.
Nem csak játékoknál de fórumokban is az a hangosabb aki ostoba, és csak agresszív tud lenni. A jámbor vagy békés ember nem írogat hülyeségeket. Végy példát magadról pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!