Mire jó mindez az emberi társadalomnak?
Nem értem mire jó az embereknek, hogy kihasználják, becsapják, manipulálják egymást...ügye elméletileg azon van az emberiség, hogy mindenki számára "megfelelő" életkörülményeket teremtsen...gyakorlatilag ott basznak ki egymással az emberek ahol tudnak. ügye mindent a pénz, a "hatalom" irányít...és a normális élet úgy néz ki azt jelenti, hogy úgy éld le az életed ahogy azt a kormányok jónak látják sőt rákényszerítik az embert egyfajta életre(ez alatt ezt kell érteni.... ügye ez lenne ez a körforgás: megszületünk,gyerekként nem igazán szembesülünk még a világ problémáival ezért mondhatni boldog életet élünk, majd tanulunk hogy legyen az emberből valami, aztán munka életünk végéig.....persze ezek mellett ott van még a család alapítás és egyéb úgymond "alap" emberi dolgok amiket minden ember megél mert ez a normális "életmenet")...és ha véletlen nem értesz egyet a kormány törekvéseivel és nem akarod egy "robotként" leélni az életed válik belőled pl bűnűző...mert aki mondhatni "átlát" ezen az "ilyen az élet" kifogáson és rájön, hogy lényegében olyan az élet amilyenné az emberek teszik lesz inkább bűnűző valaki mintsem csendben tűrje mindazt amit az emberek tesznek egymással. Ügye az emberi problémák közé tartózik még a megnemértés, diszkrimináció, előítélet...stb
Mindennek az eredménye háború, szegénység és még sorolhatnám...
szóval most ez a hű de nagy emberi faj nem tudja felépíteni normálisan a társadalmát vagy pedig a háttérben van valami amit csak nagyon kevesen tudnak...??
A másik meg az hogy a terraristák/egyes bűnűzők most ez ellen az "elnyomás" ellen vagy a saját eszméikért lesznek "lázadók"?? ki mit gondol ezekről?
Ne a kormanytol vard hogy megoldja az eleted. Munka nem egyenlo azzal hogy robot leszel, talald meg azt amit szeretsz csinalni es nem ugy fogsz tekinteni ra mint szukseges rossz. Csaladot sem alapit mindenki meg is tud boldog eletet elni mert neki nem a csaladalapitas az eletcelja, az meg hogy mas mit mond erre nem fogja erdekelni mert o a karrierjeben tud kiteljesedni.
Szerintem felesleges ezekkel a dolgokkal tulzottan foglalkozni mert nincs hatasod ra, inkabb lasd meg ebben a kornyezetben azokat a lehetosegeket ami neked megfelelo
Köszönöm az eddigi válaszokat...
Nos azért írtam ki erre a fórumra mert hátha ad valaki olyan választ amire még nem gondoltam és persze hogy "élem" az életem viszont hogy kellemes lenne nem mondanám...
A bűnűzőket meg nem védem....de nem lehet tudni milyen okuk van egyes embereknek a bűnözésre.
És nem várom, hogy más oldja meg helyettem az életem...viszont ha nem segítenek benne akkor ne is akadályozzanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!