Csak szerintem röhejes egyik-másik facebookos ismerkedős csoport?
Bejelentkeztem párba, de ami ott zajlik... a legtöbb ottani ember intelligenciaszintje nem üti meg az elvártat... :D
Ki is léptem azóta.
Vannak szánni való emberek ilyenekre itt is számtalan példa van.
Engem az érdekelne hogy ezeket a csoportokat lehet e valahogy szűrni legalább megyére?
Mert én is ismerkedni szeretnék de természetesen nem ilyen primitív alpári módon,és lehetőleg szoboszló környékéről,azért kérdezem.
Én nem tudok róla, hogy lehetne szűrni.
Én pl debreceni vagyok, de ha találok is valakit akivel jól ki tudnék jönni, tuti, hogy az ország másik felén lakik. :D
Én kifejezetten keresem ezeket a csoportokat, mert irgalmatlan szórakoztatóak. Bár ismerkedős csoportokig még sosem jutottam el, mivel azzal a tudattal egyszerűen nem tudnék együtt élni, hogy benne vagyok egyben. Különféle érdeklődési körök szerinti csoportokba szokásom belépni, ahol nagyszerűen derülök a népeken.
Ostoba emberek körülbelül mindenhol akadnak. Egyszerűen nem kell velük foglalkozni. :D
régen én is tagja voltam ilyen csoportoknak, de meguntam, ahogy egyes emberek viselkednek benne, és inkább kiléptem belőle.
nem hinném hogy lehet szűrni, de lehet keresgélni embereket, akik esetleg ugyanabban a megyében laknak, és olyanokkal ismerkedni, beszélgetni. mert aki ilyen csoportokban benne van, az sem komplett, rájöttem. én sem voltam az...
én facebookon ismertem meg a párom több éve,úgyhogy nem akarom leszólni ezt az ismerkedési "helyszínt". de egyet értek, hogy nagyon sok hülye van, kicsi az esély,hogy normális embert találj .
nagyon sokan borzalmasan írnak és jó nagy hülyeségeket..így legalább ki lehet szűrni amúgy a hülyéket egyből :D
de biztos lehet ott is normálisat találni.. mint tűt a szénakazalban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!