Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy lehet legyőzni azt,...

Hogy lehet legyőzni azt, hogyha valaki nagyon szégyenlős es mindig zavarban van?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat piszkáltak az általános iskolában, es azóta kisebbségi érzésem van mindenhol, pedig egyetemet végeztem, megis szégyenlős vagyok elmenni például vásárolni, vagy szelfit csinálni, vagy akar közösségi oldalt se, használok úgysem tennék fel képet, . Hogy lehet ezen túljutni?

2016. okt. 26. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:

és az ellenkező nemmel hogyan alakul a viszonyod?

párkapcsolatban pl.

2016. okt. 26. 21:15
 2/6 A kérdező kommentje:
A szexben parkapcsolatban nem vagyok ilyen, csak a hétköznapi dolgokban
2016. okt. 27. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Neked az önbizalmad a béka segge alatt van. Sajnos, ha valakit bántanak, illetve csúfolnak az iskolában, azt már nagyon nehezen lehet elfelejteni. Még ha el is felejted, mindig ott lesz a lelked mélyén, és fájni fog.

Esetleg nincs valami hobbid? Mit szoktál szabaidődben csinálni? Kezdj el sportolni! Az elfelejtetteti veled.

Ha nem tetszel magadnak, pedig változtass! Azért vagy olyan, amilyen, mert nem vagy elégedett önmagaddal.

Vagy ami végső opció, a pszichológus.

2016. okt. 29. 08:53
 4/6 Spong válasza:
Nekem sikerült legyőznöm.Már nem vagyok szégyenlős sehol.
2016. okt. 29. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Minden ember így van ezzel, azért születtünk le a Földre hogy megtanuljuk elfogadni/felvállalni önmagunkat bármennyire kis rondaságok vagyunk.

Amúgy meg rondának csak addig lát valaki amíg meg nem ismer; hosszabbtávon meg Úgyis a belső értékek számítanak. Hiába szép valaki, ha egy xarlelkű, semmit sem becsül.

2016. nov. 7. 11:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Tudatosítanod kell, nincs mitől féljél.

Ezt magadnak tények magyarázatával érdemes tenni.

Írj rám s segítek.

2016. nov. 25. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!