Mész az utcán és szembe jön veled egy idegen aki kedvesen rád mosolyog. Mit teszel?
Azt írd le kérlek ami kapásból eszedbe jut
Én meglepődnek,meg is nézném ki az:D
Hát... a helyzet az, hogy én pont az a típus vagyok, aki bárkire rámosolyog, utcán, boltban, bárhol. :D
Általában nem veszik rossz néven, sőt, talán egy percre jókedvre derítem őket :)
Megnézem hogy van-e valami az arcomon amin mosolygott.
Egyébként attól függ ki mosolyog rám.
Öregasszony akkor dühös tekintettel nézek a szemébe, ha szép lány akkor meglepődött arcot vágok és kis mosoly, ha egy fiú akkor érzéketlen arc.
szokott ilyen lenni.
ha fiú csinálja ezt és nagyon kitartóan néz,akkor ezeket szoktam-
1.na mi van papa?hat az eki?
2.mi a pálya...ba-sznál?
ha lány,akkor félmosoly és lassan felhúzom az egyik szemöldököm.
ha erre sem néz el akkor ráköszönök hogy szia,aztán váltok vele pár szót.
Én #5
Csak ismerősökre mosolygom.
Én idegenegre, akkor ha látom, hogy nincs összhangban a belseje azzal, amit mutat. Ez nevetséges.
Pl, amikor vki 40 kiló,és játsza a keménycsácót. Vagy ha 140 kiló tiszta izom, és mégis esetlen.
Én 30 éve élek Németországban és itt az a természetes, hoyg a szembejövöre röviden rámosolyognak - ez egyfajta üdvözlésnek számít.
Meg vagyok egyébként döbbenve a válaszok nagy részén, hogy Magyarországon egy ilyen elvileg pozitív gesztusra a legtöbben ennyire elutasítóan vagy félelemmel reagálnak, igazán nem tudtam volna elképzelni, hogy ennyire betegesen szocializásiódott a legtöbb ember ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!