Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Más lány is ekkora patáliát csap?

Más lány is ekkora patáliát csap?

Figyelt kérdés

Barátnőm felhívott magából kikelve, hogy ki az az x y facebookon, mert likeoltam a képét.

Mondom,kire gondolsz?

Egy kislány kiskutyával

Mondom igen likeoltam de miért baj az?

erre. írja, hogy nem tudom ki aranyos..kattanj rá.de ki ez a kislány?májusi bejegyzés és te kedveled.

nem csunya kiadás--kicsit bandzsit a képen.és már vagy egy bórája hiszériázik a semmin, meg hogy minek osztok meg zenét az adatlapomon

2016. okt. 12. 19:54
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
* egy órája. Hogy hajtsak rá,meg nem csúnya, biztos tetszik nekem."
2016. okt. 12. 19:55
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd nem normális. Valami gondja lehet saját magával.
2016. okt. 12. 20:04
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj!
2016. okt. 12. 20:06
 4/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta, ha lájkolgatna pasikat én is kiakadnék.Mondom nem, mert bízok benne. Erre na persze. Szerencsére már lezárta ezt a témát, de szerintem ez beteges. Nem akartam jobban belemenni, mert szerencsére lehiggadt. DE már nem először csinálja ezt.
2016. okt. 12. 20:10
 5/17 anonim ***** válasza:
Hisztis pcsa. Normális csaj nem viselkedik így, de téged nem zavarhat túlzottan, különben már rég kivágtad volna ezt az idióta libát.
2016. okt. 12. 20:19
 6/17 anonim ***** válasza:

ilyenre ne válaszolj,mert bármit is válaszolsz az mentegetőzésnek fog hangzani.

ha pedig mentegetőzöl,vagy magyarázkodsz akkor veszítettél és nem fog leszállni a témáról.

az alap keret az kell legyen,hogy te egy önálló gondolkodású felnőtt férfi vagy és nem lehet téged számon kérni.

2016. okt. 12. 20:45
 7/17 anonim ***** válasza:

Zavard el ezt a hisztis libát, ez nem képes normális párkapcsolatra.

Nem, normális nők nem hisztiznek egy kattintás miatt.

2016. okt. 12. 23:52
 8/17 anonim ***** válasza:
Istenem ezen kiakadni, én azt se nézem mit lájkol a pasim, jó, néha kidobja a face hogy lájkolta xy képét de ilyenkor az első gondolatom nem az hogy "fúúú megcsal meg akarja húzni a csajt" hanem biztos női ismerős vagy családtag képe, van neki jópár.
2016. okt. 15. 10:44
 9/17 A kérdező kommentje:

Ma is elküldött a pi....csába,mert lett egy nő ismerősöm.

Mondom, Istenem ,őt ismerem. De minek elfogadni?

Mondom csak ismerem, de nem beszélgetek vele. Röhejes....

2016. okt. 15. 13:34
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem csapj ugyanekkora hisztit ha lájkolja egy srác képét vagy felveszi ismerősnek, majd megtudja milyen.
2016. okt. 15. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!