Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit kéne tenni?

Mit kéne tenni?

Figyelt kérdés
Most jötünk hetedikbe nagyon összeszokott osztály vagyunk ès egybetartunk most jött kèt új tanuló hozzánk az egyik 2nap alat beilleszkedett a másik nem, az unokatesom(egy osztályba járunk sajnos) a "N" elkezdte piszkálni az osztály pedig segít nekik èn nem mert sajnálom szegényt nem lehet jó sulit váltani így kèbzeltem hogy èrezheti magát na szóval èn szóltam a mamának hogy szóljon rá "K"-ra hogy hagya bèkèn az új gyereket hát ez nem vált be idáig fajultak a dolgok hogy az a gyerek akit bántanak elkezdett fenyegetőzni nem csak a fiúknak de a lányoknak is èn megpróbáltam vele barátkozni de engem is megfenyegetett mivel élveztem a torna zsákját persze èn játèknak gondoltam ő mèg bántásnak mostmár idáig fajultak a dolgok hogy őt ès "Z" (másik új gyerek) "N" nevelő apja majdnem elütötte állítólag volt már börtönben nem tudom hogy tovbra is ki kène tartanom a barátkozás melet vagy inkább jobb ha hagyom ? Vagy mit tegyek mert ez így nem mehet tovább

#iskola #ujtanulo
2016. szept. 29. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Na akkor próbáld meg még egyszer, mert amit ideböfögtél, annak semmi értelme.

Egy nyomorult pontot vagy vesszőt sem sikerült kiraknod, így pedig nem fogja senki sem venni a fáradságot, hogy kibogozza mi a túróról beszélsz.

Nem bántás, csak tényként közöltem, higy ez így érthetetlen.

2016. szept. 29. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
maradj pártatlan, ha barátkozik barátkozz vele ha cinkelik szólj nekik, hogy ne cinkeljék ha folytatják akkor meg menj el. De ha nagyon kiállsz mellette te is a sorsára juthatsz, egyszer kétszer azért lássa mindenki, hogy senki mellett nem állsz, de igazából ezzel csak magadat óvod meg. de nem védhetsz meg mindenkit
2016. szept. 29. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kene foglalkozni vele, jobban jarnal. Es ki kene nyitni a nyelvtankonyvedet!
2016. szept. 29. 20:34
 4/6 A kérdező kommentje:

2.köszönöm

3.teloról vagyok ès sietem

2016. szept. 29. 20:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Ráélveztél a tornazsákjára? Oh-oooh 😄
2016. szept. 30. 17:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Most hogy megnézem tènyleg nagyon furán írtam még ezt a kèrdèst de mint már említettem sietem ès egyèbkènt is teloról voltam 😊

Amúgy az elvetem lett volna

2016. okt. 6. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!