Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A barátnőmet vagy a tanulást...

Szabi15 kérdése:

A barátnőmet vagy a tanulást válasszam?

Figyelt kérdés
Nemrég lett egy kapcsolatom, szeretem is a lányt, de ha vele vagyok, nem tudok annyit tanulni, hogy elérjek mindent amit szeretnék. Van pár év elmaradásom, de a céljaimat elszeretném érni. Érettségi évében vagyok, és nagyon sokat kell tennem azért, hogy legyen elég pontom majd. Továbbá hétvégente dolgozom. Létezik aranyközépút? Hogyan oldjam meg ezt a helyzetet?

2016. szept. 22. 13:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. szept. 26. 16:43
 12/16 anonim ***** válasza:
#1 ezt így kijelenteni kb ugyanaz, mintha azt mondanád hogy a migránsok egész biztos meg fogják erőszakolni asszonyainkat. Buta és primitív általánosítás.
2016. szept. 26. 17:25
 13/16 anonim válasza:

Szia. Ha a barátnőd hajlandó rá, tanulhatnátok együtt, és akkor együtt is vagytok, és tanulsz is. Csak ezt tudom mondani.

Ha ez nem válna be, egyetértek az előttem szólókkal. Nem egy filmben élünk, ahol a szerelem mindent legyőz.

2017. febr. 6. 16:40
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Úgy tűnik jó barátnőt választottam :) Közeledik az érettségi, de mindenben támogat, és megérti, hogy nem tudok ebben az időszakban sokat foglalkozni vele. :)
2017. márc. 21. 18:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Sokára válaszolok kérdésedre! De szerintem megy a kettő együtt is, csak ne vidd túlzásba a csajjal! :) Lett belőle valamI?
2017. ápr. 5. 21:07
 16/16 anonim ***** válasza:

A Barátnődet válaszd, mert a tanulás nem tud odabújni hozzád, nem vigasztal, nem bátorít, nem szeretget.

Tanulni bármikor tudsz, de szeretetet kapni nehezebb, mint pl esetemben is. Barátnőmet választom, de cserébe segítsen a tanulásban.

2017. júl. 4. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!