Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen egy lánnyal lenni?

Milyen egy lánnyal lenni?

Figyelt kérdés

Na tudom fura a kérdés de le írom mire gondoltam:D

Nem arra gondoltam hogy csak valahol egy buliba dumáltok, hanem csak ti ketten vagytok és szeretitek egymást átöltet stb... Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!

2016. szept. 12. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
olyan érzés, amiért megéri élni, főleg ha szereted is a lányt
2016. szept. 12. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Igazából erőt ad az ilyen dolog bár engem kicsit szokott az zavarni közben, hogy kicsit sebezhetőnek érzem magam tehát már inkább igyekezem nem kimutatni MÁR , ha így érzek esetleg:D Amúgy igazából önmagában nagyon jó azt érzed, hogy van helyed a világban, és valaki támogat is bennük ilyesmi meg önmagában az is nagyon jó ,ha csak átölel egy szép lány miközben mondjuk veri a farkad, de ha tényleg csak a romantikát nézzük akkor szerintem még jobb. De inkább már nem szoktam tényleg lemenni ilyen mélységekben egy nővel sem, mert félek hogy kihasználnának inkább csak szex meg törődök vele aztán kb ennyiben kimerül..de amúgy jó érzés tényleg.
2016. szept. 12. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos jó, amíg nem "csal" meg.
2016. szept. 12. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Szuper... mármint összebújni, simogatni, átölelni, csókolni, a mellkasára dőlve aludni, mikor hátulról a karjába von, és elveszel benne stb.

Ő, lánnyal is ilyesmi :)

2016. szept. 12. 20:51
 5/5 anonim válasza:
Nagy tál meleg pite
2016. szept. 17. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!