Mit tegyek hogy ne feljek odamenni a lanyhoz? Tobbi lent.
Hali , az a bajom hogy van 1 lany akivel egy klubban ismerkedtunk meg , es face-n szoktunk beszelni , de valahogy nem erek odamenni hozza , altalaban csak hetvegen talakozunk.
Amugy mondtam neki hogy bejon meg minden,de az nem lenyeges.
Miert van az hogy nem merek odamenni pl tancolni vele vagy ilyesmi ?
Hát itt nagyon nagy kavarodás van...
-egy klubban ismerkedtunk meg
-face-n szoktunk beszelni
-nem erek odamenni hozza
-mondtam neki hogy bejon meg minden,de az nem lenyeges
Szóval a legfontosabb dolog nem lényeges. Ismered élőben személyesen is, van közös témátok és nem mersz oda menni... Na most akkor ez hogy van ?
Kemény menet ezt legyőzni magadban.
A hivatásos csajozóktól láttam pár módszer erre,ők bemelegítésnek nevezik.
Úgy indul,hogy kimennek az utcára és szóba elegyednek emberekkel.Megkérdezik mennyi az idő,merre van a közért és próbálnak 5-6 mondatig eljutni.Ettől teljesen lelazulnak,mert nincs tétje a beszélgetésnek.Amikor elérték a teljes lazaságot kiállt a görcs,utána jönnek a csajok és náluk már alkalmazzák a sablonokat, a taktikát,nyitást,zárást.
Hat ja nagy kavarodas van :D , szoval bocsi.
Igen a klubban ismerkedtunk , elkezdtunk facen beszelni , DE eloben valahogy nem megy az a baj hogy nem merek odamenni , tok kedves lany meg minden de nem ertem miert van
Es koszi a valaszokt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!