Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudnék összebarátkozni...

Hogyan tudnék összebarátkozni a hallgatótársaimmal?

Figyelt kérdés

Most megyek Msc-re, és az a probléma, hogy én nem arról a Bsc-ről megyek, mint szinte mindneki más, így nem is ismerek senkit, míg a többiek 90%-a ismeri egymást, együtt végeztek alapképzésen. Ráadásul a héten volt egy ismerkedős találkozó, ahova nagyon el akartam menni, de nem tudtam, mert előtte megfáztam és elment a hangom.

Nem szeretnék egyedül lenni, ezért minden tanécsot nagyon szívesen fogadok, hogy hogyan tudnék egy olyan társaságba beilleszkedni, amely társaság tagjai ismerik egymást, engem pedig most látnak életükben először. Az ilyen helyzeteket nem kezelem jól, és attól félek hogy bemegyek, meghallgatom az órákat és hazajövök, és semmi kapcsolatot nem fogok kialakítani ott.

2016. szept. 4. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:
elmentek inni előadás után.. egyébként az msc-t az emberek 70%-a munka mellett végzi, szóval koránt sem olyan családias mint a bsc.
2016. szept. 4. 15:57
 2/2 anonim válasza:
Kérd ki a véleményüket valamiről pl a tanárokról vagy hogy miket tapasztaltak az eddigi tanulmányaik során és persze arról, hogy hova szoktak eljárni a közelben. Egy-két emberhez menj oda először ne nagyobb tömeghez, akkor könnyebb dolgod lesz.
2016. szept. 4. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!