Hogyan kezdjek neki?
Figyelt kérdés
Pár nap múlva megyek táncra egy csoportba és nem tudom hogyan kezdjek el barátkozni. Az osztályomban nem bír senki. Még régebben jártam néptáncra és ott is a legfurcsább lányt fogtam ki barátnak aki miatt később gondjaim is voltak (ezt most nem részletezném). Más lányok nagyon összebarátkoztak és úgy érzem, hogy én mindenhonnan kilógok. Az osztályból, a közösségekbe ahova eddig jártam( balett, úszás, néptánc). Hogyan kezdjek neki, hogy most ne így legyen, hanem végre legyenek barátaim?
14/L
2016. szept. 2. 14:10
1/1 anonim válasza:
Egy fénykép alapján meg tudom mondani, mi lehet a baj a külsőddel meg 1-2 -t spekulálhatok neked de ha nem akkor csak te és akik ismernek azok adhatnak erre választ
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!