Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan kezdjek el egy beszélge...

Hogyan kezdjek el egy beszélgetést, hogy az ne haljon meg?

Figyelt kérdés
Szerintem a kérdésben minden benne van. És mielőtt mindenki azt hinné, nem vagyok idióta, csak soha nincs ötletem. Általánosan gondolom.

2016. jún. 11. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz, mert ha rosszul kezded el a beszélgetést, akkor meghal.
2016. jún. 11. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdésnek kb. annyi értelme,mint hogy "hogyan egyek úgy,hogy finom legyen". Hiába írod,hogy általánosságban,nem mindegy,hogy miről és kivel akarsz beszélni,bár ezt így online elég nehéz lenne megtanítani amúgy is. Járj sokat emberek közé (mármint a valóságban,nem neten) és akkor sikerülni fog megtanulni beszélgetni.
2016. jún. 11. 21:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Első kommentelő. Igazán köszönöm hogy szóltál.
2016. jún. 11. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:
A spontán beszélgetések szoktak jól kialakulni, de ahhoz ismerni kell a másikat, vagy sok közös érdeklődési kör kell hozzá, és sok-sok témakörben tájékozottnak kell lenni. Ehhez viszont sokat kell olvasni, ismereteket szerezni, mert ismeretek nélkül, üres kútfőből nehéz hosszas, érdekes beszélgetésekbe belebonyolódni.
2016. jún. 11. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány kérdező?
2016. jún. 11. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne kezd el. Egyszer minden véget ér, ami elkezdődik, de ha bele se fogsz, tuti nem fog meghalni. Pl. ha meg sem születsz, halhatatlan vagy. ;)
2016. jún. 11. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!