Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nézi még valaki a Napisz@r...

Nézi még valaki a Napisz@r nevű oldalt?

Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt napi szinten jártam oda. Nagyon sok komment volt. Most pedig alig van komment. Nézi még valaki egyáltalán azt az oldalt?
2016. szept. 1. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
En nézem, de regebben en is gyakrabban. Akkor nem volt ennyi 18s+ os tartalom. Nem vagyok homi felre ertess ne essék. De a poénok helyett mar csak ilyenek vannak :s
2016. szept. 1. 16:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem nagyon érdekel. Alpári szemét volt régen is és most is. Egyszer egyszer megnéztem, de elég hamar ráuntam.
2016. szept. 1. 16:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Ma már felesleges nézni, köze sincs ahhoz mint régen. A napiszar ilyen kb. 8 éve élte a fénykorát, mikor még minden tele volt emokkal, annyi emo fikázás volt rajta hogy szétröhögtem az agyam. Mostanra már az összes eredeti admin elment.
2016. szept. 1. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Hú, el is felejtettem azt az oldalt. Pár éve néztem rendszeresen, durva volt ami ott leműveltek :D
2016. szept. 1. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!