Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan szocializálódjak? :D

Hogyan szocializálódjak? :D

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. Rengeteg emberrel jóban vagyok, de csak öt-hat ember van, akivel eljárok valahova. A suliban nem nagyon tudok haverkodni, mert az osztálytársaimat mind rég ismerem, a többi emberhez meg szimplán nem tudok hogy odamenni hogy legyünk barátok pls

A sporton is ahova járok csak felnőtt faszik vannak akivel értelemszerűen nem tudok bratyizni :|

Kérdésem arra irányulna, hogy Budapesten vagy környékén hol lenne alkalmam szocializálódni?

A rajzolás, a filmek és a videojátékok érdekelnek főképp. Nincsenek valami klubok vagy valami? :D

A tinidiszkó meg hasonlók nem izgatnak túlzottan, pláne hogy nyomi vagyok, tehát nem iszom, cigizem és szexelek c:

2016. aug. 30. 12:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Bár több ilyen lány lenne,aki nem piál cigizik és flegma meg minden...nos nyiss emberek felé,de ovatosan....hogy szoc legyél és ne antiszoc...ahhoz nyitni kell más felé és nem bezárkozni...én antiszoc vagyok fiuk felé...és fiu vagyok igen... pont annyi éves mint te...
2016. aug. 30. 12:39
 2/2 A kérdező kommentje:
De ezt pontosan hogyan tegyem? :D Tiszta creep lennék ha odamennék random emberekhez és így nyomulnék :| gondoltam valami kisebb közösségben könnyebb lenne csak nem tudom hogy hol :(
2016. aug. 30. 13:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!