Csak engem zavar ha valakivel úgy kell beszélgetnem hogy rajta van a napszemüveg?
Végül is jogos, amit mondasz. Ezen már én is gondolkodtam. Én is van, hogy hordok napszemüveget, ha meg valakivel beszélgetek, akkor leveszem, hogy egymás szemébe tudjunk nézni, mert leginkább úgy szeretek beszélgetni.
Valójában nem szeretek beszélgetni, és van, mikor nem érdekel, hogy rajtam van a napszemüveg, csak próbálok minél hamarabb eltűnni az illető elől, úgy, hogy a napszemüveget se veszem le, hátha páncélként is üzemel, és hamarabb véget ér az emberi-társalgás gyötrelme. Ilyen szempontból van, hogy az sem zavar, ha máson rajta van.
De értem, amit mondasz, a végét már csak azért írtam, mert rossz napom van, és gondoltam egy értelmes válasz után, megengedek magamnak valami hülyeséget is.
Engem zavar, ha nekem kell hordanom, de nem tudom, mi van a szememmel, nem bírja a fényt. Akkor sem, ha háttal állok a napnak. Most májusban vettem észre, hogy sokszor hányingerem van az erős fénytől.
Mikor napszemüveg van rajtam, megkönnyebbül mindenem, olyan, mintha egy kád vízben ülnék. Néha télen is hordtam volna, mikor még volt hó és visszaverte, azt is nehezen bírtam, de mit szóltak volna, mindenki kiröhögött volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!