Punk-Emo kapcsolat?
Elnézést, hogy idiótán kérdeztem, sehogy sem tudtam megfogalmazni a kérdésem.
Arra lennék kíváncsi, hogy a Punkok hogy viszonyulnak az Emokhoz. Van egy Punk barátom és ő azt mondta, hogy ha lát egy Emot akkor "megveri" mert a Punkok nem szeretik az Emokat, de én valamiért azt hiszem, hogy egy téveszmét kerget.
Köszönöm a válaszaitokat, és elnézést ha nem érthető amit írtam.
Ez a punk-emo dolog valami két új ivar neve? Olyasmi, mint a 20. százdig elterjedt férfi-nő elnevezés?
Kedves kérdező, a barátod életkora milyen össtefüggésben áll az IQ-jával? Konvergálnak?
Akkora baromság.
Nehogy már emiatt utáljon valaki valakit...
És ezt rapperként írom ,úgy ,hogy nem bírom a rockot. Sok emo ismerősőm van amúgy.
Emoként írom a választ a kérdésre.
Sok punkot ismerek. Kezdetben mindenkivel jóban voltam közülük, de nem tudták elviselni, hogy szükségem van elég gyakran a saját magányomra, mindemellett nekem nincs gusztusom ahhoz, hogy minden nap este részegre igyam magam (mert mondhatni, kivétel nélkül ez rájuk a jellemző). Persze mint barát, szívesen meghallgattam őket, sosem árultam el senkit sem. Egyszer csak fogták magukat, és eldöntötték, hogy ellenem fordulnak (lehet, hogy akkor sem voltak túlságosan józanok). Megverni nem akarnak (legalábbis így tudom), azt nem merik, meg tudják, hogy úgyis ők járnának rosszabbul. Csak nagy ívben tesznek rám, köszönni se köszönnek az utcán. Engem viszont nem érdekelnek; ha nekik így jó, én nem állok a boldogságuk útjába.
Tanulság: Nem feltétlenül ítélnek el a punkok a kinézeted vagy a stílusod alapján. A cselekedeteid jobban érdeklik őket. De ha véletlenül egy apró hibát is elkövetsz, fordulhat a kocka. De szerintem ez az emberek nagy részére is jellemző, nemcsak a punkokra.
17/emogirl
Kivétel nélkül jellemző a punkokra, hogy isznak, nem megértőek, és ha egyszer hibázol elítélnek? Csigavér.
Nem tudom hol élsz, kikkel találkoztál, de tudd már elvonatkoztatni a stílust egy ember személyiségétől. Punk társaság tagja vagyok, és semmi bajom az emo stílussal, csak a fentebb leírt buta dolgok szúrtak nekem szemet. Nem lehet egy stílusra ráhúzni ilyen "ismertetőjegyeket", és ez gondolom az emo stílus követőinek sem esne túl jól. Hogy hangzik ha azt mondanám: "egy emo vagdossa állandóan magát, egyik szeme sír, a másik haj, és amúgy is már kihaltak, és más stílustól lopnak."
Ugye hogy ugye, ti sem látnátok ilyen jellemzést a saját stílusotokról szívesen. Mellesleg könnyen előfordulhat, hogy a magát punknak valló egyének divatból olyanok amilyenek. Játszótereken fetrengés a 2 liter kannástól, igénytelenség, és pluszba megverni a más zenét hallgató embereket nem punk. Vigyázzatok mikor és kire mondjátok hogy punk. Csak akkor tegyétek, ha ismeritek és tudjátok hogy ő bizony az. Én sem mondom rá minden feketét hordó emberre hogy emo. Pedig akkor jó sok emo lenne 60 felett, nemde? Peace. 16L/Punk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!