Utálom a kamaszokat!?
Én megértelek! 18 éves koromig nem jártam bulizni, jól tanultam, jól viselkedtem, nem ittam, pasiztam stb. Mindig azt mondták gyerekes vagyok meg hogy semmi se utal rá hogy tini lennék, 19 évesen egy bulin megismerkedtem az exemmel. Egy évet jártunk, akkor se éreztem magam hű de felnőttnek, de sokkal komolyabban vettem az életet. Szakitottunk tavaly, azóta többet járok bulizni, szinte mindenki fiatalabb ott tőlem, és rosszul vagyok az ottani 15-19 éves korosztálytól. Vannak kivételek, ez alap. DE a többség szörnyű. A lányok nagy része ribi, a fiúk meg bunkók, nem férfiak, lányosabbak mint némelyik lány :D
ne törődj velük szerintem, keress olyan barátnőket akikkel egyformák vagytok. nekem is csak ilyen barátnőim voltak. a pasikat meg hagyd, eljön annak is az ideje! :) 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!