Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Utálom a kamaszokat!?

Utálom a kamaszokat!?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Sose beszélek csúnyán! Csak anyukámmal élek sose káromkodok itthon!!!!! Mindig megcsinálom amit kérnek. Nem szokásom ajtót csapkodni,vagy titokban cigizni drogozni. Rendszeresen járok edzésre stb nem csavargok ..nincsennek barátaim. Nem sminkelem magam,normális vagyok (szerintem) nincs barátom,nem járok bulizni.VANNAK KIVÉTELEK!! UTÁLOM mikor kicsit rossz kedvem van,a hangulatingadozásra fogják "kamasz" ha nem tanulok mindig "A kamaszkor vele járója" Rokonok +anya mindig ezt mondja. Nem mondom ki akit gondolok,ha kimondom a családban Pl tesómnak akkor leolt "Istenem de hisztis vagy nálad most kezdődik ez a korszak" elegem van ...maga a szó idegesít KAMASZ HA AZT MONDJÁK KAMASZ AKKOR AZ JUT ESZEMBE : FIATAL GYEREK AKI DROGOS,CIGIS ,A KAMASZOKKAL NEM LEHET SZÓT ÉRTENI" lehet ez a szöveg hülyeség..de így érzem! Utálom a kamaszokat? Vagy mi a fene😂? Ha anyukám leszid nem kibálok vissza csak azt gondolom : milyen borzalmas gyerek vagyok" Na mi van a fiúkkal? Kérdezi a család..Elmondom a történetet...jaj drágam ne aggódj ez a kor érzelmi hullámvasút😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 hányni tudnék mikor ezt mondják. A kérdés: miért van ez?
2016. aug. 21. 20:21
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
"nincs barátom,nem járok bulizni" vannak kivételek...ezt nem úgy értem hogy párszor bulizom. Arra értem,vannak normális KAMASZOK KAMASZ PFUJ 😂😂
2016. aug. 21. 20:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

"KAMASZ HA AZT MONDJÁK KAMASZ AKKOR AZ JUT ESZEMBE : FIATAL GYEREK AKI DROGOS,CIGIS ,A KAMASZOKKAL NEM LEHET SZÓT ÉRTENI"

Akkor súlyosan félre érted a szó jelentését.

A kamasz kor egy életkorszak, amibe te is benne vagy. Ennyi.

2016. aug. 21. 20:23
 3/11 A kérdező kommentje:
:'(
2016. aug. 21. 20:24
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező!Pontosan az vagy ami ellen károgsz. Egy öntelt, hisztis, elégedetlen kamasz. De ne aggódj! Ha szerencséd van,3-4 év és kinövöd!
2016. aug. 21. 20:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy egyet értek én is az előzővel, csak nem akartam így a lelkedbe gázolni. :D

első voltam.

2016. aug. 21. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Te nagyon gyökér vagy :D
2016. aug. 21. 20:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Az igen. Ilyen lánytól óvjon meg a jó isten XD
2016. aug. 21. 21:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Én igazából szeretem, hogy akármire rákenhetem, hogy kamasz vagyok. Ilyenkor hálát adok az embereknek, hogy mindig ezzel jönnek, bármi bajom van. Éés, a legjobb, hogy még jó pár évig használhatom ezt a kifogást (ha egyáltalán használnám, mert nem használom :()

Ne aggódj, amint felnősz, és tanácsot kérsz bármilyen ügyben, akár szerelmi ügyekben (XD) máris nem így fognak viszonyulni hozzád, meglátod!!

Addig próbáld elviselni amid van.

Sajnos az ellen meg nem tehetünk semmit, hogy a "mai fiatalok", "ezek a mostani kamaszok" kifejezés kezd áthajlani ebből az értelmezésből:

"A mi korunkban még nem voltak ilyen hajzselék, mi még nem is cigiztünk, ejnye ennek a lázadónak!"

ebbe az értelmezésbe:

"Ha rövid szoknyát hordasz, az kérlek azt jelenti, hogy csak úgy falod a fiúkat, emellett cigizel, drogozol, feleselsz, és elherdálod anyád, apád összes pénzét! Gratulálok!"

Csak kitartás, vagy mi. Nem igazán értettem a kérdést, máskor fogalmazz szebben :)

2016. aug. 22. 13:53
 9/11 anonim válasza:
62%
Téged jól meg kellene dugni hogy megnyugodj
2016. aug. 23. 08:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Nyugi. Majd kinövöd ezt is. Lesznek komolyabb problémák is ennél.
2016. aug. 23. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!