Utálom a kamaszokat!?
"KAMASZ HA AZT MONDJÁK KAMASZ AKKOR AZ JUT ESZEMBE : FIATAL GYEREK AKI DROGOS,CIGIS ,A KAMASZOKKAL NEM LEHET SZÓT ÉRTENI"
Akkor súlyosan félre érted a szó jelentését.
A kamasz kor egy életkorszak, amibe te is benne vagy. Ennyi.
Amúgy egyet értek én is az előzővel, csak nem akartam így a lelkedbe gázolni. :D
első voltam.
Én igazából szeretem, hogy akármire rákenhetem, hogy kamasz vagyok. Ilyenkor hálát adok az embereknek, hogy mindig ezzel jönnek, bármi bajom van. Éés, a legjobb, hogy még jó pár évig használhatom ezt a kifogást (ha egyáltalán használnám, mert nem használom :()
Ne aggódj, amint felnősz, és tanácsot kérsz bármilyen ügyben, akár szerelmi ügyekben (XD) máris nem így fognak viszonyulni hozzád, meglátod!!
Addig próbáld elviselni amid van.
Sajnos az ellen meg nem tehetünk semmit, hogy a "mai fiatalok", "ezek a mostani kamaszok" kifejezés kezd áthajlani ebből az értelmezésből:
"A mi korunkban még nem voltak ilyen hajzselék, mi még nem is cigiztünk, ejnye ennek a lázadónak!"
ebbe az értelmezésbe:
"Ha rövid szoknyát hordasz, az kérlek azt jelenti, hogy csak úgy falod a fiúkat, emellett cigizel, drogozol, feleselsz, és elherdálod anyád, apád összes pénzét! Gratulálok!"
Csak kitartás, vagy mi. Nem igazán értettem a kérdést, máskor fogalmazz szebben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!