Cigány csajjal való ismerkedést, haverkodást mennyire lehet úgymond "megjárni"?
Vannak idősebb cigány ismerősök, meg pár haver. A tapasztalataim alapján nem tudok rosszat mondani róluk, meg általánosságban a mindegyikkel kijövök két mondat után, aki nem szadista késes.
Csaj terén ezidáig nem volt ismeretségi körben hozzám való korombeli, így vakon tapogatózok.
Melóhelyen dolgozik Ő is, aranyos, kis kedves közvetlen, mosolygós pár méterre vagyunk egymástól munkaidőben és mindig valamelyikőnk vet némi pillantást a másikra amit kis vigyor is követ :)
Megtaláltam facen és arra nem számítottam hogy pont olyan család veszi körül, akik tipikusan nekem jönnének ha valami nem úgy alakul. Az apja pl olyan kommentet írt az öccsével lévő képükhöz hogy "Szopjam ki a f___odat életem"
Tehát így nem igazán merek jobban belemerülni mert látszat lehet csal
Én egy cigány lányt ismerek csak, aki valamilyen szinten normális volt és jól is nézett ki, de benne is oltárit csalódtam. Jó, nem fajtajellegű dolgokat művelt, csak olyan volt, mint kb. az összes többi vele egykorú.
Fűvel fával... Ezt leszámítva értelmes volt és kedves, aranyos.
:D
"Mutasd a barátaid es meg mondom ki vagy te"
Szerintem ezzel mindent elmondtam.
Ha az ismerősei ilyenek ő is ilyen.
Ha nem lenne olyan nem foglalkozna velük.
Ismerd meg és kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!