Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak a bolgár lakótár...

Mit csináljak a bolgár lakótársaimmal?

Figyelt kérdés

Skociaban elek,itt dolgozom egy hotelben,es eddig egyedul voltunk a parommal a szallason. De kb 2 hete hoztak egy bolgar part es borzalmasak.

Piszkosak,retkesek,es hangosak. En eleinte probaltam veluk normalisnak lenni,mar a legelejen elmondtam nekik a "szabalyokat" de mintha meg se hallana. Pedig mar a fonokom is megmondta nekik,hogy viselkedjenek normalisan. Egyszeruen nincsenek tekintettel rank. Az egy dolog,hogy ok nem faradnak el a munkaba,mert szinte semmit sem csinalnak, en a parommal viszont kemenyen dolgozunk.

Akarmit mondd az ember nekik meg se halljak,es meg utana ok vannak felhaborodva. Ilyen egy mocskos nemzet ezek?

Tervezzuk az alberletbe koltozest,de egyenlore meg nem jo,mert eppen teszem a jogsit es csak utana tudnank alberletbe menni, (mert a munkahely messze van mindentol). Ti mit tennetek? Hogyan oldanatok meg ezt a helyzetet?

Koszonom!

2016. aug. 16. 00:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Több lehetőség adódik ilyenkor.

Szépen, kevésbé szépen, és csúnyán kell velük közölni, hogy állítsanak az életvitelükön, mert ezzel mások életét nehezítik meg.

Dolgoztam egyszer a Franciáknál. A szálláson a munkások nagy része alkoholista volt, így igénytelenül büdös, és igénytelen. Azon a kanapén feküdtek, amin évekig egy kutya hevert a saját almában.

Ott a kanapé és a ruhák felgyújtása oldotta meg a problémát.

2016. aug. 16. 00:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól, hogy két bolgár így viselkedik, az még nem jelenti azt, hogy az egész nemzet ilyen. Én a helyetekben szólnék a bossnak, hogy hasson rájuk valahogy, mert ez az állapot így unsustainable.
2016. aug. 16. 15:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Szoltam a bossnak,le is jott ide,de hat ezek meg az o fejere is szrnak. De mar megoldottam az ugyet. 2 het es repulnek
2016. aug. 16. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Huha, hogy csináltad?
2016. aug. 16. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Gondolom a Boss-nál alájuk rakott, ami a csövön kifért.

De az égetéses módszert még mindig ajánlom.

Volt az utcában egy öreg férfi. Nem sokkal a 2.vh után beköltöztek hozzá a cigányok. Rájuk gyújtotta a házat, és kiült a ház elé. Mikor szaladtak kifele, csak ennyit mondott: Tudtam én, hogy kijöttök. Nem lesz a tiétek.

2016. aug. 16. 23:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak leestem a lepcsorol komamba,erre a fonokom kiborult idegileg. Megmondtam neki,hogy mar nem alszom napok ota,es egy idegroncs vagyok. Neki se kellett tobb,mar hivta is be oket a restaurantba,utana mondta,hogy kaptak 2 hetet uj munkat es szallast talalni.
2016. aug. 16. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!