Mit csináljak a vizpazarlo lakotarsaimmal?
Figyelt kérdés
Van 2 lany lakótársam, komolyan mondom mar nagyon idegesitenek. Állnak a konyhában megnyitják a csapot TELJES GŐZZEL, szo szerint omlik a viz, es állnak felette.
Ott állok mellettük nézem... Mar vagy fel perce ömlik a viz, anelkul hogy barmit alatettel volna, megmostak volna stb.
Ha egy kanalat el akarnak mosni 2 percig folyatjak a csapot, csak ugy..
Ma szovatettem, kerdeztem miert folyatjak Ennyire?
erre rohognek rajtam.
Odamegyek, elzárom a csapot. Erre osszeneznek es rohognek rajtam.
Legszívesebben fejbe vagnam őket de nem tudok mit csinalni. Ez mar tenyleg nagyon gaz, én se vagyok az a nagyon sporolo de ez mar engem idegesít. Mit csinaljak??
2014. okt. 4. 11:26
1/3 anonim válasza:
Keress másik helyez, vagy beszélj a tulajjal hogy mi a helyzet.
3/3 anonim válasza:
nyomd a fejüket a vízbe amit kiengedtek amíg már majdnem megfulladnak utána már egy kicsit komolyabban fognak venni...;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!