Nagyon nem normális, hogy így látom?
Oh istenem. Én is így érzek. Már ketten vagyunk ilyen furák.😂😂
*pacsi*
Először én is arra gondoltam, hogy meleg lehetsz, aztán végiggondoltam, hogy igazából én bármilyen nemű párok pusziját aranyosnak tartom (nem azt, amikor petting megy előttem, és még másik 200 ember előtt a villamoson, hanem egy diszkrét csókot), mégsem vagyok se meleg, se biszex.
Inkább azt tartom furának, hogy undorodsz a hetero párok smárjától, de közben te is az vagy (?). Ha úgy érzed, a szüleid okozták, akkor lehet, hogy így felnőttként itt az ideje segítséget kérni a traumák feldolgozásához (nem tudjuk pontosan, hogy mi történt, ezt nem írtad). Nem azért, szerintem a legtöbb embert nem igazán érdekli, mit gondolsz a csókolózó párokról, de nem lehet jó úgy élni, hogy a hányinger kerülget, ha elmész moziba, kocsmába, vagy szimplán felszállsz a négyeshatosra reggel :D
Az elözö válaszolóval kezet fognék,mondjuk elég nyers a fogalmazás (:D), de jól mondja ebbe lehet valami.
Szerintem különleges kapcsolatra vágysz. Ha hetero kapcsolatod lesz, akkor ez az undor lehet eltünne, de ha meleg kapcsolatod, akkor te is egy lennél az általad látott "aranyos" párok közül, ezzel meg erösítve magadban azt, hogy ez a normális. Véleményem szerint probálj kapcsolatot keresni és tapasztald meg melyik a jobb számodra, kisérletezd ki, számodra a legjobbat. Csak két lehetöséged van.
16L (ha már sokan irták az életkort :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!